Chirieac, către Seidler, în direct: Mă mințiți în față? Nu suntem singuri în emisiune, ne-a văzut atâta lume!

Analistul politic Bogdan Chirieac s-a contrat puternic cu deputatul USR Cristian Seidler la România TV, după ce parlamentarul nu a recunoscut o declarație a unui coleg de partid, apoi a spus că a și studiat-o. 

Iată schimbul de replici: 

Bogdan Chirieac: Am văzut și programul dvs. politic, exprimat foarte bine de către dl Andrei Caramitru.

Cristian Seidler: Data trecută spuneați că nu avem program politic, acum spuneți că avem.

Bogdan Chirieac: Da, l-am aflat de la dânsul. Spune așa: Când venim noi la putere, prin Ordonanță de Urgență, vă arestăm a doua zi.

Cristian Seidler: Nu asta a spus! Asta doriți dvs. să fie înțeles. A spus așa: dacă noi am face ceea ce faceți voi, voi ați protesta, dar aveți pretenția ca noi să tăcem. Cam asta e esența. 

Bogdan Chirieac: Nu, a spus că, prin OUG, a doua zi, vă arestăm pe toți! 

Cristian Seidler: Nu, nu asta a spus. 

Bogdan Chirieac: Dom`ne, mă mințiți în față? 

(...) 

Cristian Seidler:  Dacă am avea o asemenea comunicare, ați protesta, asta a spus.

Andrei Caramitru nu a spus, într-adevăr, ”vă arestăm a doua zi”, ci vă aruncăm în pușcărie a doua zi, pe toți: ”Vreau sa le zic clar: nu va jucați cu focul. Dacă așa ceva devine posibil și acceptat ca fiind constituțional - de ce nu am da și noi un OUG retroactiv in prima zi de guvernare care sa anuleze tot ce ați făcut voi și să va și arunce in pușcărie imediat pe toți?”. 

Vezi și: Petre Roman, șocat, în direct, de Seidler: Atât de pervertit!

Întrebat ulterior, după ce a fost citită declarația în emisiune, dacă e acceptabilă pentru viața politică, deputatul USR Cristian Seidler a răspuns: ”Dar de ce n-ar fi?”. După ce Bogdan Chirieac i-a indicat că studieze declarația, Cristian Seidler a replicat imediat: ”Am studiat-o”.

”Pe bune, deci știați despre ea? Adineauri ați spus că nu-i adevărat! Nu suntem singuri în emisiune, ne-a văzut atâta lume, ați spus că nu știți să fi spus așa ceva, acum ne spuneți că o știați și ați și studiat-o?” i-a atras atenția Bogdan Chirieac. Deputatul USR a susținut că a afirmat că nu e adevărată interpretarea analistului politic. 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy