EXCLUSIV  Chirieac, către Gușă: Ne descrii o situația catastrofală/ Luptă ascuțită în PNL

Ludovic Orban (PNL)
Ludovic Orban (PNL)

Cozmin Gușă a descris în exclusivitate la DC News TV situația în care se află România și unde s-ar putea ajunge cu împrumuturile făcute de Guvernul Orban, dar a explicat și mișcările politice din Partidul Național Liberal. 

”Dacă împrumuturile noastre, făcute de Cîțu și de Guvernul Orban- pentru că nu putea să le facă Cîțu fără aprobarea lui Orban, să fim serioși-  dacă vor deveni atât de împovărătoare, pentru ca la un moment dat, în jocul financiar extern, să fie nevoie de anumite active de stat prin care să girăm aceste împrumuturim în continuare în mod direct pentru că se ascute lupta, criza economică bate la ușă și în Europa și peste tot și va fi cu atât mai gravă în România. Se vor inventa altfel de privatizări, pe repede-înainte, compensatorii fiind la aceste împrumuturi la dobânda cea mai mare din lume, la acest moment.

Degeaba ne punem mâinile în cap, la acest moment suntem în această situație în care lupta dintre Klaus Iohannis și Orban și echipa lui este una extrem de ascuțită, este de notorietate în PNL. Pronosticul meu este că se va tranșa în defavoarea echipei lui Orban în acest weekend și dacă Orban nu va înțelege va rămâne și fără funcția de președinte al Camerei Deputaților. Chiar atât de departe s-a ajuns”, a declarat Cozmin Gușă

”Ne descrii o situație catastrofală”, a remarcar analistul politic Bogdan Chirieac în urma afirmațiilor făcute de Cozmin Gușă. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel