EXCLUSIV  Chirieac, către Ciuvică: O să vi se întoarcă în față!/ Ce v-a făcut dl. Iohannis a fost chiar MIȘCARE, să-l pună pe TRISTUL ăsta!

Foto: Facebook Dacian Cioloș
Foto: Facebook Dacian Cioloș

Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică au făcut dezvăluiri după ce Dacian Cioloş a fost desemnat premier.

"Și Cioloș ăsta era foarte mirat că a câștigat alegerile în apendicul ăla de partid al lor. "Nu mă așteptam, vai", zicea el. Eu vorbesc de alegerile astea cu Barna...", a spus Mugur Ciuvică, în exclusivitate pentru DC NEWS și DC NEWS TV, în emisiunea "Miercurea Neagră".

Bogdan Chirieac: Lăsați asta, dumneavoastră am impresia că ne socotiți cu totul și o să vi se întoarcă în față chestia asta. Ne socotiți tableta, da? Și STS-ul...

Mugur Ciuvică: Acum, când a câștigat cu Barna, omul era absolut mirat! Spunea: "nu mă așteptam, nici nu m-am gândit, o să vorbim acum ce se întâmplă. Omul e mirat și în rarele cazuri când câștigă ceva în chestia aia de partid a lui. După aceea, însă, ce v-a făcut domnul Iohannis. alaltăieri, a fost chiar mișcare. Chiar mișcare! Mișcare să-l pună pe tristul ăsta să facă Guvern.

Bogdan Chirieac: Puteți reformula?

Mugur Ciuvică: Dumneavoastră nu vi se pare trist? Mie mi se pare trist! Iohannis a devenit jucăuș brusc din dulap!

Bogdan Chirieac: De unde?

Mugur Ciuvică: Din dulap! Era dulap până acum și acum s-a transformat în jucăuș. Iar ăsta era trist și a devenit vesel după ce l-a desemnat domnul Iohannis. A devenit vesel brusc. I se pare că lumea e a lui. I se pare că doar doi oameni de pe pământul ăsta se gândesc că e o treabă și că poate să câștige. Partea din planetă care e interesată de subiect, își dă seama că domnul Cioloș e absolut penibil cu încercarea lui de a face Guvern. A luat în serios rolul. Nu și-a dat seama că i-a dat ăsta, președintele jucăuș, mutarea în plic, și el o ia în serios și bântuie acum pe la televizor și explică cum o să facă el negocieri și guverne, și majoritare, și minoritare... cum s-o nimeri acolo!

Vezi mai multe în video: 

 

Iohannis: Am decis să-l desemnez premier pe Cioloș

Președintele Klaus Iohannis a decis să îl desemneze pentru poziția de candidat la funcția de premier pe Dacian Cioloș.

„Din toate propunerile, eu am reţinut una pe care o voi şi pune în practică. Am decis să desemnez pentru poziţia de candidat la funcţia de prim-ministru pe domnul Dacian Cioloș”, a spus președintele Klaus Iohannis.

De asemenea, Klaus Iohannis a spus că la consultările de luni cu partidele politice a reiterat importanța unor chestiuni care trebuie rezolvate „indiferent cine guvernează”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel