Chirieac către Ciolacu: ”Până unde sunteți dispus să mergeți pentru a salva viața românilor?” Răspuns

Marcel Ciolacu, președintele PSD
Marcel Ciolacu, președintele PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a răspuns întrebărilor jurnaliștilor din platoul unei televiziuni din România, în contextul controversei cu alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„Decizia de a încerca amânarea alegerilor este singura decizie posibilă justă în acest moment. Cred că toți oamenii din această țară au văzut cifrele raportate inclusiv de proaspătul membru PSD, prof. Alexandru Rafila.

Întrebarea mea este până unde sunteți dispus să mergeți pentru a salva viața românilor? Puteți merge până acolo încât să nu participați la alegeri dacă ele se desfășoară pe 6 decembrie? Veți depune listele la termenul limită de 22 octombrie? Ce se va întâmpla în zilele și săptămânile următoare? Într-adevăr, în România, în acest moment, se întâmplă câte un «Colectiv» în fiecare zi. Ăsta este din nefericire adevărul”, l-a întrebat pe Ciolacu analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3.

Decizia este importantă și trebuie discutată în partid

„Sunt două lucruri distincte. Eu cu siguranță voi respecta legea și nu o să comentez vreo decizie a CCR-ului. Până pe 22 octombrie trebuie depuse listele, pe calendarul vechi. Este normal că nu pot cere partidului să nu depună listele. Dacă participăm sau nu... e o decizie politică importantă și este normal să o iau în interiorul partidului.

Eu cred că ar fi pentru prima oară în istoria post-decembristă când vreo formațiune politică să nu participe. Dar, vă repet, eu vreau să știu care este opinia și sigur luni, ca președinte al Camerei, o să încerc să provoc o discuție mai aplicată pe aceste lucruri. E aberant, știți foarte bine ce însemană trend ascendent”, a răspuns Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel