Chirieac: CATASTROFĂ pentru Dragnea la DNA. Efect contrar pentru PSD

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit, la Antena 3, despre gestul mai multor lideri PSD de a-l susține pe președintele partidului, Liviu Dragnea, în fața DNA. 

”A fost o catastrofă pentru dl Dragnea. Câtă vreme dl președinte Dragnea, președintele Camerei Deputaților, al treilea om în stat, se duce cu zece inși la DNA cu funcții de răspundere în partid, ca să ce...? Seamănă foarte mult cu cazul Bivolaru de la începutul anilor 2000. Toată presa internațională nu va face altceva decât să sublinieze acest lucru.” a spus Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

[citeste si]

Analistul politic a subliniat: ”Dl Dragnea are nevoie de sprijin în Parlament, dacă are această intenție, să sprijine legile justiției, care să împiedice abuzurile, acolo trebuia să primească sprijin.”

”Când ești PSD, nu te duci cu zece inși”

”Dacă PSD considera că se face o nedreptate majoră liderului său, atunci aveai o demonstrație de 200.000 de oameni pe Știrbei Vodă până la Palatul Cotroceni în care spuneai puncte de vedere. În România, după cum știm, demonstrațiile sunt libere și ele trebuie încurajate, omul trebuie să se exprime liber. Cum iubim #rezist și Piața Victoriei, putem iubi și alte demonstrații. Când ești PSD, nu te duci cu zece inși. Fie spui că ai încredere în justiție- am văzut că de 11 luni, dl Dragnea nu schimbă legile, ceea ce înseamnă că sunt bune, că nu avem noi dreptate- fie, dacă ești de părere că s-a comis o nedreptate, te duci cu sute de mii de oameni în stradă. Operațiunea de PR a dlui Dragnea a fost o catastrofă. Ea ajunge să echilibreze acțiunea riscantă a DNA vizavi de dl Dragnea. Alminteri, se dă senzația că DNA îl caută, cu orice preț, pe dl Dragnea. (...) Acest lucru e anulat de acțiunea unor inși. Efectul a fost exact contrar pentru Liviu Dragnea și pentru partid, dă foarte rău.” a mai precizat Bogdan Chirieac. 

Cât despre dosar în sine, analistul politic a afirmat: ”Prima suspiciune rezonabilă e că ar fi o comandă politică, nu? La asta te duci cu gândul, câtă vreme vii cu dosare cu asemenea vechime, la asta te duce mintea. Dragnea la DNA nu e o știre. Însă, pe viitor, chemarea lui Dragnea la DNA nu mai este o știre. Acest lucru se va întâmpla în permanență de aici până la alegerile prezidențiale.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel