Chirieac arată în ce condiții s-ar putea reface USL

Analistul politic Bogdan Chirieac a arătat luni în ce condiții s-ar putea reface USL și ce scoruri crede că vor obține PNL și PSD la scrutinul din 25 mai.

„După alegerile europarlamentare, toată lumea se va uita la rezultate. Și dacă PNL va avea 15% - ceea ce nu e imposibil, ținând cont că atât a avut și sub dl Călin Popescu Tăriceanu la alegerile din 2007, ba chiar și în 2009 - ar putea să considere că nu poate să aibă un candidat la Președinție cu șanse reale. Și că mai bine reface USL, participă la guvernare, iar candidatul PSD - care eu cred în continuare că va fi Victor Ponta - susținut de PC, UNPR, UDMR și PNL va câștiga și în primul tur și în al doilea tur.

De cealaltă parte, dacă PSD nu ia 40-45% și ne trezim cu un PSD la 35% și un PNL la 25%, în acel moment se schimbă cu totul paradigma politică”, a opinat analistul politic, în emisiunea „La ordinea zilei”, de la Antena 3.

Întrebat în care dintre cele două scenarii crede, Bogdan Chirieac a răspuns:

„Eu cred că PSD va fi între 35-40% și PNL cred că va fi la peste 20%, dar depinde de foarte multe lucruri. În situația asta, vor merge separat - USD de o parte și Crin Antonescu din partea PNL”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel