Majorare pensii cu 40%. Chirieac: Exclus! Pensionarii să-și asume votul dat!

Bogdan Chirieac transmite un mesaj dur, în contextul în care pensiile nu vor fi majorate de la 1 septembrie 2020 cu 40%, așa cum prevede legea. 

Analistul politic Bogdan Chirieac, invitat în emisiunea Andreei Crețulescu la România TV, a vorbit despre o posibilă majorare a pensiilor cu 40% la 1 septembrie 2020, așa cum precizează Legea. 

Pensionarii din România au avut pe trei ani de conducere PSD cea mai importantă creștere a pensiilor în termeni reali. Oamenii aceștia au fost profund nemulțumiți. I-am văzut la vot. Deci PNL-ul are mare dreptate în acest sens. Deci nu are rost să inoculăm această idee. Faptul că s-ar mai putea majora pensiile cu 40% de la 1 septembrie este exclus. Pensionarii să își asume votul pe care l-au dat. Eu nu știu dacă PSD-ul putea, dar dacă PSD-ul nu putea, atunci plătea. Plătea la alegerile la termen din noiembrie. S-a băgat PNL-ul în poză și va plăti PNL-ul că de asta vrea anticipate. Nu știu de ce vrea PSD-ul anticipate, dar ei știu mai bine. Majorarea pensiilor este o decizie politică. E rău cu politicienii, dar fără ei nu se poate”, a susținut Bogdan Chirieac la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel