Chiricheş accidentare. Contra: E gravă

chiriches accidentare
chiriches accidentare

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Cosmin Contra, a anunţat, vineri seara, că fundaşul Vlad Chiricheş s-a accidentat grav în partida cu Muntenegru (scor 0-0) din debutul Ligii Naţiunilor şi nu va putea evolua în meciul următor cu Serbia.

De asemenea, tehnicianul a afirmat că e posibil să nu poată conta în întâlnirea de la Belgrad nici pe mijlocaşul Mihai Pintilii. "La Chiricheş se pare că e o accidentare mai gravă. E clar că în partida cu Serbia nu poate juca. E practic în afara lotului. O să vedem şi mâine cum se va simţi. Apoi şi Mihai Pintilii a simţit o durere la aductori. Vedem ce zice doctorul, ce răspuns ne va da după ce îl va vedea", a spus Contra într-o conferinţă de presă. 

Schimbări impuse de accidentări

"Probabil că vor fi schimbări în echipă din cauza accidentărilor. De asemenea, poate avem nevoie de prospeţime pe anumite posturi pentru că în Serbia va fi o altă bătălie", a adăugat Cosmin Contra la finalul meciului cu Muntenegru. 

Accidentat, Vlad Chiricheş a fost înlocuit cu Mihai Bălaşa în minutul 31 al partidei cu Muntenegru. De asemenea, Mihai Pintilii a simţit dureri în urma unui contact mai dur cu un adversar şi a cerut schimbarea în minutul 73, în locul său intrând Paul Anton. Echipa naţională a României a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida cu selecţionata Muntenegrului disputată vineri seara, pe Stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti, în prima etapă din cadrul Grupei a 4-a, Seria C, a Ligii Naţiunilor. La 10 septembrie, de la ora 21,45, România va întâlni pe stadionul Partizan din Belgrad, selecţionata Serbiei, în etapa a doua a Ligii Naţiunilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel