Chirica: Killeri plătiți care spun ce vrea Dragnea. Asasini politici

Liviu Dragnea ar trebui să-și dea demisia din fruntea PSD și să părăsească partidul, deoarece nu poate ieși învingător din scandalul declanșat, a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, primarul Iașiului, social-democratul Mihai Chirica.

"Și dacă Grindeanu pleacă și dacă nu pleacă, rezultatul e același pentru Dragnea. El nu poate ieși învingător. Când locomotiva oprește, atunci și vagoanele încetinesc. Dragnea să-și dea demisia și să părăsească partidul. Trebuie îndepărtați și oamenii trompetă din PSD", a afirmat Chirica.

Conform acestuia, prin atitudinea sa Liviu Dragnea reușește să distrugă România și să dezbine poporul român.

Sunt și eu răvășit de situația, și penibilă și hilară uneori, de-a dreptul revoltătoare cel puțin pentru mine și mulți români, în ceea ce privește modalitatea incredibilă prin care Liviu Dragnea reușește să distrugă un vis frumos al acestei țări. Nu voi fi de acord cu Liviu Dragnea indiferent ce se va întâmpla de acum încolo. Așa cum n-am fost de acord nici cu OUG 13, nici cu măsurile iresponsabile de a scoate oamenii în stradă. Guvernul a făcut greșeli. Știm cu toții lucrul acesta. Sunt lucruri care se puteau face mult mai repede și mult mai bine, dar nu este un moment favorabil să arunci țara în haos doar de dragul de a-ți izola vârful puterii în PSD în numele personal a lui Liviu Dragnea. Prin urmare, avem nevoie de responsabilitate de la toți oamenii politici, chiar dacă nu fac parte din partidul nostru, și să ducem gândul că suntem mai departe într-o Românie europeană, a declarat primarul Chirica..

El le-a răspuns jurnaliștilor că dacă și-ar dori, premierul Sorin Grindeanu ar fi o soluție la conducerea PSD.

Mihai Chirica a infirmat zvonurile conform cărora ar exista o axă Grindeanu-Ponta-Chirica. El a afirmat, totodată, că Sorin Grindeanu este susținut de filialele Timiș, Caraș-Severin, Vrancea, precum și de fostul lider al PSD Victor Ponta și de europarlamentarul Cătălin Ivan.

Primarul Iașiului a declarat în aceeași conferință de presă că tot ce s-a întâmplat în cazul Grindeanu reprezintă un asasinat politic.

Sunt niște killeri plătiți care ies și spun ce vrea Dragnea. Conform Codului penal, ei nu pot fi pedepsiți. Codul moral îi poate pedepsi. Sunt mai mulți acolo, Olguța Vasilescu, Codrin Ștefănescu, Nicolae Bădălău. S-au transformat în asasini politici. Modalitatea de acțiune e simplă: un grup restrâns popularizează soluția, spun că ori ești agent SIE ori KGB sau șeful vreunei structuri periculoase. Se lucrează pe ranguri, dacă nu iese Firea, începe Olguța. Și încep să lovească, mirosul de sânge devine pregnant. Lovesc rând pe rând, stimulându-și imaginația. Apoi se supune la vot, după ce l-am omorât îl și defăimăm. Omul respectiv e umilit cum nu vă puteți imagina. Ăsta e asasinat politic. Vor urma și alții la rând, cât timp Dragnea e șef la PSD, a arătat Mihai Chirica, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel