Chirica, EXCLUS din PSD. Ponta, reacție nervoasă

Victor Ponta a reacționat după ce Biroul Permanent Judeţean (BPJ) al organizaţiei municipale PSD Iaşi a decis, în şedinţa de vineri, excluderea din partid a primarului Mihai Chirica, precum şi a viceprimarului Gabriel Harabagiu şi a preşedintelui executiv al organizaţiei municipale Iaşi a social-democraţilor, Sorin Iacoban.

"Eu am fost exclus de Dragnea din Partid pentru ca am sprijinit Guvernul PSD condus de Grindeanu/ Mihai Chirica a fost exclus de Dragnea din Partid pentru ca a sprijinit Guvernul PSD condus de Tudose!

Dragnea ca orice PD-ist de la Scoala lui Basescu face curatenie in Partid pe principiul "niciun pesedist nu mai are ce cauta in PSD"!!! Deja se depaseste orice limita admisibila a ratiunii si bunului simt!

Excluderea Primarului Iasiului din PSD este inca o palma data alegatorilor si imaginii Partidului de catre "Echipa Dragnea"!

Dragnea pierde Iasiul ( "capitala Moldovei"), ii umileste pe alegatorii din acea zona, arata ca elimina fara scrupule orice voce care nu se supune orbeste , compromite sansele PSD pentru a mai castiga vreodata acest oras!

Sunt convins ca Mihai Chirica se va dovedi un bun primar in continuare pentru Iasi - si ca in 2020 va fi reales in functie tocmai pentru ca nu s-a conpromis pe post de figurant in filmele proaste de "Teleorman production"!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

De ce s-a decis excluderea

[citeste si]

Şedinţa de vineri a BPJ a PSD Iaşi a fost organizată după ce la începutul săptămânii Comisia de Etică a organizaţiei judeţene a propus excluderea primarului Mihai Chirica, viceprimarului Gabriel Harabagiu şi a preşedintelui executiv al Organizaţiei Municipale a PSD Iaşi, Sorin Iacoban. Măsurile au fost solicitate întrucât aceștia şi-au arătat susţinerea faţă de guvernele Grindeanu şi Tudose.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel