EXCLUSIV  Chirica compară USR-PLUS cu Dragnea. Chichirău, răspuns pentru primarul Iașului

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Cosette Chichirău (USR-PLUS) a reacționat după ce primarul Iașului, Mihai Chirica (PNL), i-a comparat partidul cu Liviu Dragnea.

„Domnul Chirica minte ca să-și ascundă incompetența. El a fost în același partid cu Liviu Dragnea, el este pesedistul care nu a făcut nimic de cinci ani pentru Iași, iar acum prezintă un buget care este la fel ca bugetul lui Nichita, ca bugetele pesediștilor: prea puține investiții, venituri scăzute”, a transmis Chichirău, pentru DC NEWS.

„Comparativ cu Cluj-Napoca, ieșenii câștigă cu 50% mai puțin pentru că nu avem parcuri industriale, primăria nu se ocupă să aducă angajatori cu locuri de muncă bine plătite, iar cheltuielile de funcționare sunt mari. El a crescut schema de personal anul acesta de la 600 la 730 de angajați”, a mai spus deputatul USR-PLUS.

Un mincinos și un incompetent, spune Chichirău

„Noi am spus de la bun început. Veniturile trebuie să crească prin aducerea de angajatori, iar cheltuielile trebuie să scadă prin digitalizare. Domnul Chirica ne-a spus că nu se poate să avem parcuri industriale că nu sunt terenuri, nu se poate să digitalizăm că nu-l lase legea, la el nimic nu se poate.

Acum, neputința lui nu trebuie să fie problema ieșenilor. Ieșenii au dreptul la un oraș dezvoltat, un oraș frumos, un oraș cu locuri de muncă bine plătite. Deci am respins propunerea lui Chirica pentru că ea trebuie refăcută. Noi avem o viziune altfel pentru oraș, fără nepotisme, fără cumetrii, fără cumătrul lui, city manager, fără rudele lui prin toate posturile. (...) Iașiul are 88 milioane lei cu care poate plăti facturi și salarii timp de două luni. Chirica, pe lângă că este incompetent, mai este și mincinos”, a adăugat Cosette Chichirău.

Este reprezentativă lupta de la Iași cu lupta din coaliția de guvernare?

„Eu nu cred că primarul Chirica este reprezentativ pentru Partidul Național Liberal. El este un fost pesedist care lucrează ca un fost pesedist. Și în PNL Iași au ajuns foști colegi de la PSD, noi considerăm că avem de-a face cu un pesedist”, a mai transmis deputatul USR-PLUS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel