Chirica, atacat din PSD: A vrut să fie vedeta propagandei

Pentru poziționările sale privind protestele din Piața Victoriei și modificările din justiție făcute de Guvernul Grindeanu, Ovidiu Laicu, vicepreşedinte al filialei ieşene a PSD, l-a criticat dur pe edilul Mihai Chirica.

"Chirica nu a respectat regula jocului democratic în interiorul PSD, fiind mai degrabă preocupat să de­vină vedetă a propagandei de dreapta. Dacă ar fi să recurg la limbajul sportiv, Chirica, în loc să lupte ală­turi de echipă, a marcat autogol după autogol. Şi l-au felicitat doar adversarii. Nimic şi nimeni nu l-a mandatat pe Chirica să se exprime public şi în numele organizaţiei PSD Iaşi împotriva propriului partid, împotriva liderilor partidului şi împotriva Guvernului format de PSD", a declarat Laicu.

"Chirica se comportă ca un propagandist USR. Deocamdată, e doar vocea mea care se aude, dar vor urma şi altele. Nimeni nu a spus nimic vineri (când a avut loc întâlnirea Comitetului Exe­cutiv al PSD Iaşi, n.r.), pentru că cei mai mulţi dintre participanţi au fost apropiaţii lui Chirica, iar altora le-a fost frică. Dacă ai copilul la «Ne­gruzzi», ţi-e teamă să spui ceva, să nu te trezeşti că directoarea ţi-l dă afară. A fost o parodie de şedinţă... Dacă Chirica vrea să fie fan Iohannis, n-are decât, dar să nu ne tragă şi pe noi după el", a spus Laicu, scrie Ziarul de Iași.

În replică, Mihai Chirica a apreciat că opinia exprimată de Lai­cu este minoritară în partid, fiind susţinută doar de membrii PSD pro­veniţi din alte partide.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel