Chirica, atacat din PSD: A vrut să fie vedeta propagandei

[] []

13 feb 2017 / 08:14
Salveaza PDF Comentarii

Pentru poziționările sale privind protestele din Piața Victoriei și modificările din justiție făcute de Guvernul Grindeanu, Ovidiu Laicu, vicepreşedinte al filialei ieşene a PSD, l-a criticat dur pe edilul Mihai Chirica.

"Chirica nu a respectat regula jocului democratic în interiorul PSD, fiind mai degrabă preocupat să de­vină vedetă a propagandei de dreapta. Dacă ar fi să recurg la limbajul sportiv, Chirica, în loc să lupte ală­turi de echipă, a marcat autogol după autogol. Şi l-au felicitat doar adversarii. Nimic şi nimeni nu l-a mandatat pe Chirica să se exprime public şi în numele organizaţiei PSD Iaşi împotriva propriului partid, împotriva liderilor partidului şi împotriva Guvernului format de PSD", a declarat Laicu.

"Chirica se comportă ca un propagandist USR. Deocamdată, e doar vocea mea care se aude, dar vor urma şi altele. Nimeni nu a spus nimic vineri (când a avut loc întâlnirea Comitetului Exe­cutiv al PSD Iaşi, n.r.), pentru că cei mai mulţi dintre participanţi au fost apropiaţii lui Chirica, iar altora le-a fost frică. Dacă ai copilul la «Ne­gruzzi», ţi-e teamă să spui ceva, să nu te trezeşti că directoarea ţi-l dă afară. A fost o parodie de şedinţă... Dacă Chirica vrea să fie fan Iohannis, n-are decât, dar să nu ne tragă şi pe noi după el", a spus Laicu, scrie Ziarul de Iași.

În replică, Mihai Chirica a apreciat că opinia exprimată de Lai­cu este minoritară în partid, fiind susţinută doar de membrii PSD pro­veniţi din alte partide.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26