Chireac: Gestul președintelui Iohannis, menit să ridice căderea în sondaje

Analistul Bogdan Chirieac a comentat decizia președintelui Klaus Iohannis de a se deplasa în Afganistan la militarii români dislocați în teatrul de operațiuni. 

"Mi se pare că nu este numai duminica Învierii, este și duminica învierii președintelui României. Mi se pare un lucru semnificati, un gest important, un gest frumos, uman al președintelui Iohannis și a Primei Doamne faptul că îi vizitează pe militarii români din Afganistan", a declarat Bogdan Chirieac.

"Este categoric un gest menit să ridice căderea, prăbușirea, am putea spune în sondaje a președintelui Klaus Iohannis. Este un punct de inflexiune în acest moment, cum a fost și participarea la slujba de Înviere, după care, presupun, președintele a plecat azi-noapte, direct de la Otopeni către Afganistan, fiindcă spre Afganistan se zboară noaptea din motive de securitate.

[citeste si]

Este o tentativă a președintelui Iohannis de a provoca un punct de inflexiune în această prăbușire pe care o are în sondaje, prăbușire datorată în principal neimplicării sale în viața politică.

Faptul că Prima Doamnă îl însoțește reprezintă un gest frumos, un gest de solidaritate, fiindcă militarii români sunt fără familii în teatrele de operațiuni, dar depinde ce se va întâmpla de acum încolo.  Gestul este încărcat de semnificație, totul depinde vizavi de redresare în sondaje a președintelui Iohannis de ceea ce va face  în viitor", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel