Chindia Târgovişte și-a întărit echipa cu trei jucători

Daniel Neguț și Denis Dumitrașcu
Daniel Neguț și Denis Dumitrașcu

Chindia Târgovişte a anunţat, marţi, pe pagina sa de Facebook, că a transferat trei jucători, dintre care doi revin la club. 

Atacantul Daniel Neguţ (26 ani) a revenit de la CFR Cluj, iar mijlocaşul Denis Dumitraşcu (27 ani) vor îmbrăca din nou tricoul roş-albastru.

AFC Chindia Târgovişte a ajuns la un acord cu fundaşul Constantin Dima (22 ani), jucător care a fost legitimat în sezonul trecut la UTA Arad. Anterior, Chindia l-a transferat pe mijlocaşul Modestas Vorobjovas (26 ani), cu 22 de prezenţe în naţionala Lituaniei, venit de la UTA.

Chindia s-a pregătit la Aninoasa, iar în perioada 21 iunie - 2 iulie are programat stagiul centralizat de la Braşov, având perfectate CS Mioveni, Farul Constanţa şi Petrolul Ploieşti.

'Am avut o săptămână în care băieţii s-au pregătit bine. Am trasat câteva idei pe care ne vom baza în acest campionat. Îmi doresc să punem la punct toată strategia. Perioada este foarte scurtă, avem doar patru săptămâni până la debutul noului sezon. Avem nevoie să urgentăm aceste lucruri. Sunt bucuros că oamenii de aici au avut încredere în mine şi sper să facem o treabă bună la Chindia, a declarat antrenorul Adrian Mihalcea.

Au venit câţiva jucători noi, suntem în discuţii şi cu alţii, cu experienţă la nivelul Ligii I, lotul va fi întărit, cu siguranţă. Vreau să le promit suporterilor că vom face tot ce ne stă în putinţă ca echipa să nu mai ajungă în situaţia din finalul sezonului trecut.

Îmi doresc să repetăm performanţa din campionatul 2020-2021, când echipa a fost aproape de play-off', a mai spus Mihalcea.

Vezi și: Adrian Mihalcea este noul antrenor al Chindiei Târgovişte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel