Chiliman, atac la Antonescu: Vocea președintelui PNL consonează cu Vocea Rusiei

Andrei Chiliman, unul dintre membrii fondatori  ai Inițiativei România Liberală, l-a atacat deschis pe Crin Antonescu, președintele PNL. După ce Crin Antonescu a spus că membrii PNL care e înscriu în IRL să-și dea demn demisia dacă nu vor să fie demiși, iar Călin Popescu Tăriceanu a replicat că este o declarație deplorabilă, Chiliman a reacțioanat. El a spus că nu și-ar fi imaginat vreodată că "vocea președintelui Partidului Național Liberal va consona, peste 23 de ani, cu Vocea Rusiei". 

"Nici eu nu mi-aș fi imaginat vreodată că unicul scop în viață al președintelui Partidului Național Liberal va fi să ajungă cu orice preț candidatul la Președinție al partidului lui Ion Iliescu. Nici eu nu mi-aș fi imaginat vreodată că vocea președintelui Partidului Național Liberal va consona, peste 23 de ani, cu Vocea Rusiei", a spus Andrei Chiliman.

Minciuni, inconsecvență, dorința unor neisprăviți...

Primarul liberal a subliniat că această stare este o "consecință a crizei morale profunde". A atras atenția că "Minciuni adesea repetate, inconsecvența, dorința unor neisprăviți de a ajunge prin orice mijloace la putere și la resurse, vorbăria goală sunt metodele prin care cei mai mulți dintre noi au agravat această boală".

IRL, medicamentul care combate boala politică- "criza morală profundă"

Andrei Chiliman a susținut că IRL a venit ca un medicament la această stare numită "criză morală profundă. "Regret că Partidul Național Liberal nu și-a asumat mai categoric și nu și-a afirmat mai ferm aceste valori, dar timpul nu este pierdut. Inițiativa România Liberală își propune să promoveze aceste valori pentru că sunt cerute de milioanele de români care vor un alt tip de politică"

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel