Chiliman aplaudă PNȚCD și înfundă PNL. "Trebuie să contribui la renaștere"

chiliman
chiliman

Andrei Chiliman a mărturisit, sâmbătă, la Congresul PNȚCD, că în 1989, când s-a înscris în PNL, tatăl său nu a fost fericit, pentru că "Și-ar fi dorit să fiu țărănist, ca și el". 

"Consider că am astăzi o datorie, faţă de tatăl meu, faţă de bunicul meu, dar şi faţă de Corneliu Coposu şi faţă de toţi cei care nu şi-au trădat principiile şi credinţa, să contribui cât pot eu la renaşterea PNŢCD", a spus Chiliman, precizând că România are nevoie, astăzi, de această renaştere, scrie RTV.

PNȚCD, singurul partid istoric

Chiliman a aplaudat PNȚCD și a înfundat PNL. Dacă de Partidul Țărănist spune că a rămas singurul partid istoric din România, de PNL spune, "cu regretul unui om care a muncit 20 de ani într-un partid care, astăzi, prin conducerea pe care o are, şi-a pierdut vocaţia istorică, a renunţat la tradiţia lui, la valori şi principii". A mai susţinut că PNL a devenit "un stâlp al unei guvernări de stânga", "un stâlp al populismului şi al şantajului politic".

Toți cei de dreapta, alături de PNȚCD și FC

Chiliman a mai afirmat că el crede cu adevărat în proiectul politic comun al PNŢCD, al partidului lui Mihai Răzvan Ungureanu, şi în care trebuie să fie toţi cei de pe dreapta, indiferent în ce partide sunt şi "oameni care până acum s-au ţinut departe de politică".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel