Chiliman: Antonescu este interimarul lui Băsescu la conducerea PNL

andrei_chiliman
andrei_chiliman

Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, a citit un manifest extrem de dur la adresa lui Crin Antonescu, după decizia conducerii PNL de a-l demite pe liderul filialei, Vlad Moisescu. Ideea principală a conferinței de presă susținute de Andrei Chiliman este preluată de la Cristian Tudor Popescu.

”Domnul George Crin Laurențiu Antonescu se comportă ca un interimar al lui Băsescu la conducerea PNL, a spus Chiliman. Decapitarea celei mai importante organizații și aducerea în partid a lui George Becali nu folosește decât PDL”. Ideea că Antonescu s-ar comporta la fel ca Băsescu fusese enunțată de Cristian Tudor Popescu, într-o intervenție la Romania Tv, încă de la ora 17. Conferința de presă a lui Andrei Chiliman a avut loc la ora 19.

Andrei Chiliman crede că Antonescu s-a lăsat dominat de ranchiune și considerente personale, continuând războiul cu conducerea PNL sector 1.

Primarul a amintit că Vlad Moisescu a fost cel care l-a propus pe Antonescu pentru postul de președinte PNL și a regretat că ”un om care vorbește atât de frumos are un caracter atât de urât”.Chiliman i-a cerut lui Antonescu să-și retragă minciunile, referindu-se la acuzația de trădare lansată la adresa lui Moisescu. ”Un om care n-a făcut niciodată nimic prin propriile forțe, ci doar ajutat sau atârnat de alții", l-a caracterizat Chiliman pe Antonescu. "Decredibilizarea în ochii electoratului nostru nu poate fi compensată de becalizarea PNL”.

Chiliman a anunțat că se va implica în campanie, pentru a-i sprijini pe candidații USL, nominalizându-i pe Orban, Corlățean și Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel