Chilian: Geoană a pierdut la ordin lupta cu Băsescu. Răspunsuri devastatoare-exclusiv

DCNews Team / 11 apr 2016 / 16:15 Salveaza PDF Comentarii

Florin Chilian a făcut o dezvăluire extrem de importantă, la DC News, despre Mircea Geoană și Traian Băsescu privind dezbaterea finală din 2009.

Artistul crede că Mircea Geoană a pierdut la ordin lupta cu fostul președinte.

"Nu mă mai interesează de câteva luni publicul pro Iohannis, pro Băsescu etc pentru că acesta nu există. Nu există obiectul opțiunii.

Eu am senzația că dl Mircea Geoană a pierdut alegerile împotriva domnului Băsescu la ordin. M-am întâlnit cu un prieten foarte bun care era în campania dânsului. Eu l-am sprijinit fiind sătul de colegii care lătrau la politicieni după ce cântau cu ei de gât prin toate colțurile. Mi-a spus așa: Florin, pe mine m-a uimit. Ai fost acolo la dezbaterea finală. Eu știam că are absolut toate întrebările noastre și are pregătite niște răspunsuri devastatoare. De ce nu le-a folosit? Eu atunci m-am gândit: o fi primit vreun ordin. Probabil a fost o chestie de ultimă clipă. Nu există în opinia mea împărțirea clasei politice pe partide. Nu. Există un singur partid care hotărăște ce, cum și unde. Diferența o face interesul de moment al unuia sau a altuia din spatele partidului", a spus Florin Chilian la interviurile DC News.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23