EXCLUSIV  Chilian, adevăr dureros după ce a fost curtat de mai multe partide: Este cumplit ce spun

Politicienii au început să curteze vedete doar-doar vor atrage din ce în ce mai mulți votanți.

De ofertele partidelor nu a scăpat nici Florin Chilian. Orice organizație al cărui scop este câștigarea controlului asupra aparatului de conducere ar da lovitura cu Florin Chilian, dar spre dezamăgirea unora, artistul a spus 'pas'.

Nu vrea deputat, nici senator, nici în guvern, nici la primărie. Chiar și așa, unii politicieni nu înțeleg că Florin Chilian mai are multe de spus în muzică, dovadă că insistențele au căpătat deja o nuanță peiorativă.

Artistul, contactat de DC News, a explicat de ce nu are de gând să intre în politică.

[citeste si]

"Toată lumea mă întreabă cine m-a ofertat. Cine să mă oferteze? Toți din toate partidele. Nu este prima dată. Am avut oferte să intru în guvern, apoi au vrut să mă facă șef la Uniunea Compozitorilor, după aceea au vrut să mă bage la primărie. Din punctul meu de vedere, mecanica întâmplărilor care țin de politica românească nu este la vedere. Absolut toată lumea mizează, la modul extrem de frumos pe idei, dar nimeni nu mizează pe români. Sună frumos dar, de fapt, este cumplit ce spun eu. Nimeni nu pune baza în români.

De foarte multă vreme... noi nu mai funcționăm ca o națiune, suntem doar o populație. Pe mine m-ar interesa niște oameni care să pună accent pe români. Gândește-te că 40-50% din terenurile României sunt vândute. Suntem singura țară de pe pământ care face așa ceva. Oamenii politici nu dau doi bani pe o întâmplare care ține de propriu, de Anca Murgoci, de Florin Chilian și așa mai departe. Politicienii nu pun preț pe acestea pentru că, așa cum am spus, multe nu sunt la vedere și țin de alte chestiuni", a spus Florin Chilian în exclusivitate pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel