Chichirău, reacție la referendum: Este o victorie mare

Irina Constantin / 07 oct 2018 / 21:41 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Cosette Chichirău a reacționat la rezultatul referendumului, unde, mai mult ca sigur, nu a fost cvorum. 

”Bravo, România! Bravo, USR! În acest weekend, am demonstrat împreună că suntem oameni toleranți și inteligenți, că suntem o națiune europeană, că nu cădem în plasa manipulărilor vechii clase politice corupte și înapoiate. Am demonstrat împreună că putem avea un vot corect, chiar dacă Guvernul vrea să-l fraudeze. 12.000 de membri și simpatizanți USR s-au mobilizat exemplar și au stat umăr la umăr pentru a asigura un vot corect: noi am transmis live, o dată pe oră, prezența la vot; noi am monitorizat modul de desfășurare a votului.

O echipă fantastică, o mobilizare extraordinară! Vă mulțumim din suflet!

Este o victorie mare pentru democrația din România.

USR este singurul partid politic care și-a asumat poziția că referendumul este inutil. Românii au confirmat asta cu vârf și îndesat: nici măcar un județ nu a fost aproape de pragul de validare, și așa foarte scăzut. Pragul ar trebui să fie măcar de 50%. Chiar și cu prag de prezență de 30%, tot nu a trecut.

USR este singurul partid politic care a asigurat corectitudinea votului. USR și-a demonstrat încă o dată, în această săptămână, calitatea de unic garant politic al dreptului tău de a vota.

Vino alături de noi! Împreună putem construi mult mai mult. Câteva mii de oameni buni și bine organizați pot crea România pe care ne-o dorim cu toții de zeci de ani!”  scrie Cosette Chichirău pe Facebook. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25