EXCLUSIV  Chichirău: Nu s-a ajuns la momentul în care Dragnea să fie înlocuit

Cosette Chichirău, deputat USR, uimește printr-o declarație făcută pentru DCNews. 

”Noi încercăm, dar este improbabil, adică el are o majoritate, chiar și fără ALDE poate forma o majoritate cu minoritățile și cu UDMR. Ei - parlamentarii din PSD- încă sunt foarte disciplinați și, deși sunt aceste zvonuri, când se ajunge la vot, ei întotdeauna votează în bloc. Nu s-a ajuns la momentul în care Liviu Dragnea să fie înlocuit de la președinția Camerei. Se tot zvonește că sunt 25 - 30 de parlamentari nemulțumiți, dar, când se ajunge la vot, toată lumea e mulțumită și votează cum trebuie, întotdeauna se găsește câte ceva pentru toată lumea care să-i mulțumească cel puțin temporar” a spus Cosette Chichirău, deputată USR, pentru DCNews. 

După ce în spațiul public a ajuns scrisoarea contestatarilor lui Liviu Dragnea, se vorbea despre o încercare de formare a unei majorități inclusiv cu parlamentari din PSD, care să-l schimbe de la conducerea Camerei Deputaților. 

Aceste zvonuri, precum și discuțiile din PSD, au fost rapid uitate, nefiind urmate de fapte sau de poziții clare în CExN sau în Camera Deputaților. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel