EXCLUSIV  Chichirău, MESAJ-SURPRIZĂ din PSD: Altă IDEE mai bună nu am avut

Cosette Chichirău spune că a decis să transmită live din Parlament, în mod instinctiv în luna decembrie, pentru că a fost ideea cea mai bună pe care a avut-o în respectivul moment. Totul în luna decembrie, deputatul USR spune că a primit un mesaj de admirație din PSD. 

"Cineva din PSD mi-a spus în luna decembrie că nu este de acord cu mine, dar că mă admiră pentru că ard pentru o cauză. Nu pot să vă spun cine mi-a spus, însă au fost mai multe persoane care mi-au spus că îmi admiră autenticitatea și că se vede că eu cred realmente în ceea ce fac, nu ca să fac scandal, sau să mă fac văzută. Este adevărat, eu n-am intrat live premeditat. A fost o acțiune instinctivă, atunci pe moment, pentru că mi se părea că ardea România și eu eram acolo într-un moment istoric și n-aș fi putut să las asta să treacă fără să fac ceva. Altă idee mai bună nu am avut, asta a fost realitatea. Cred că mulți colegi chiar din PSD înțeleg dorința mea reală de a face ceva bun," a spus Cosette Chichirău la interviurile DCNews. 

Mă înțeleg bine cu colegii deputați 

Deputatul USR spune ca face live-uri din Parlament doar în momentele tensionate și că are o relație foarte bună cu colegii din comisia de finanțe, acolo unde este membru. 

"Dumneavoastră vedeți pe live doar momentele tensionate. N-ar avea rost să fac live la o chestie care are unanimitate. Când nu e conflict, nu am ce să vă arăt. Este rolul meu în opoziție să semnalizez abuzurile puterii. Mă înțeleg destul de bine cu colegii de la comisia de buget, acolo unde sunt membru, ei mă aud mereu vorbind argumentat pe proiectele legislative," a mai spus Chichirău. 

Vezi răspunsul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel