Chichirău, gest EXTREM la Primăria Iași. A dat buzna peste Chirica

Scutaru Cristina / 16 feb 2018 / 12:57 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Cosette Chichirău, deputată USR, a făcut un gest extrem în fața Primăriei Iași.

Dat fiind faptul că nu a obținut un sediu pentru organizația sa, în semn de protest, atât ea cât și colegii săi de partid și-au ținut ședința în fața Primăriei Iași.

Apoi, Cosette Chichirău a mers în biroul edilului Mihai Chirica. Deși inițial nu a fost lăsată să intre, politiciana a reușit să ajungă la el și l-a rugat să iasă în stradă să vorbească cu membrii USR, lucru care s-a și întâmplat. 

"De un an de zile nu avem cu cine vorbi vizavi de sediul pe care îl dorim pentru partid. Filiala USR este aici, în fața Primăriei Iași. Veniți afară să vorbiți cu noi și poate ne găsiți un sediu", a spus Cosette Chichirău.

În replică, edilul a zis: "Nici nu știu unde s-ar potrivi să facem un loc pentru un sediu de partid. Din păcate, spații nu prea mai sunt. Sunt convins că putem găsi un loc, dar nici nu m-aș face de râs față de voi să propun niște sedii care nu vi se potrivesc. Totuși, sunteți un partid parlamentar. Un sediu de partid nu se poate da oriunde".

În cele din urmă, primarul Mihai Chirica a stabilit o întrevedere cu politiciana de la USR pentru a găsi o soluție în acest caz.

Iată câteva imagini de la fața locului:

(w670)

 

(w670)

(w670)

(w670)Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25