Chichirău - Andronescu, SCANDAL: PLEC din emisiune! M-ați invitat să ÎNCASEZ

Cosette Chichirău, deputată USR, și Ecaterina Andronescu, senatoare PSD, au avut un schimb de replici la TVR 1, în emisiunea "România 9". 

Cele două s-au contrat pe tema educației.

"În ultimele luni nu s-au făcut progrese în învățământ. Dumneavoastră personal sunteți responsabilă pentru dezastrul din educație. Avem cele mai scăzute scoruri pe învățământ. Avem analfabetism funcțional. Avem abandon școlar. Aceasta este starea învățământului. De unde să avem forță de muncă pentru a produce? Dacă nu producem, nu avem!", a zis Cosette Chichirău. 

"Vorbiți lucruri pe care nu le știți! Anul acesta avem 573.000 de locuri de muncă în plus față de anul trecut. Nu știu să vă zic exact în ce sectoare. România nu a luat-o pe o pantă descrescătoare. Cât despre educație, vă rog să mă lăsați să îi răspund! Eu sunt singură aici și dânsa mă atacă. Nu am posibilitatea să îi răspund. Se vorbește de un analfabetism de 18%. Greșit! Numai în Spania sunt 100.000 de școlari români în școlile de acolo. Nu știm câți sunt în Italia. Nu este corectă această cifră. Nu o mai vehiculați pentru că singură vă puneți într-o situație anormală", a zis Ecaterina Andronescu.

Deputata USR a continuat: "Eu nu am nicio cifră, am zis doar că este alarmant. Cifrele pe educație sunt un dezastru!".

"Eu nu pot să mă cert cu dumneavoastră. Lăsați-mă să răspund. Doamna a făcut niște acuzații care sunt false. Pot argumenta de ce! Dacă nu se poate să vorbesc, pot să plec sau pot să tac. Deci eu pot să și tac până la finalul emisiunii. Dacă m-ați invitat aici ca să încasez... gata, am tăcut", a mai spus Ecaterina Andronescu la TVR 1.

[citeste si] 

"Avem o victimă", a replicat Cosette Chichirău, moment în care Ecaterina Andronescu a zis: "Eu nu sunt victima nimănui! Ș în niciun caz a dumneavoastră!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel