Chiar dacă a calificat Steaua în finala Cupei României, Becali îl dă afară pe Dică

dic
dic

Omul care a salvat Steaua de la un dezastru în acest sezon, Nicolae Dică, nu va mai continua activitatea la Seaua, din vară. Reușita lui Dică l-a făcut pe MM Stoica să-l ridice în slăvi după terminarea partidei. Becali, însă, nu l-a menajat deloc.

Chiar a început declaraţiile cu trimitere la cel pe care l-a transferat în urmă cu 5 luni. "Dacă aş fi putut alege jucătorul care să marcheze acest gol, l-aş fi ales fix pe Dică. A avut o superexecuţie, marcă înregistrată, şi ne-a adus calificarea. E într-un fel şi o revanşă a mea în cazul lui deoarece am fost pus la zid atunci cînd l-am adus, dar iată că a demonstrat că e un fotbalist care face diferenţa. A marcat un gol care face cît 10", a spus entuziasmat MM, care l-a îmbrăţişat prelung pe Dică după ce Balaj a fluierat finalul.

Becali însă nu l-a menajat deloc pe Dică. Dimpotrivă, l-a anunţat că nu va mai face parte din lotul Stelei şi în campionatul următor: "Foarte bine că a marcat Dică, bravo lui! Cu acest gol şi-a spălat toate păcatele, şi-a justificat banii pe aceste 5 luni. Dacă rămîne şi la vară? Terminaţi, mă, cu prostiile, ce să mai caute aici?! La Steaua vor veni jucători de valoare. Ce, dacă a dat un gol trebuie să-l mai ţinem un an?! Păi, aşa, înseamnă că Maicon mai trebuie ţinut 5 ani. Nu, Dică nu va mai rămîne, la revedere cu el!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel