Chevron a desecretizat contractele cu România. Vezi documentele

gaze
gaze

Compania americană Chevron a desecretizat contractele din România, acestea fiind publicate pe site-ul Agenţiei Naţionale a Resurselor Minerale. Anunţul a fost făcut la Varşovia de premierul Mihai Răzvan Ungureanu.  Chevron deţine în România un perimetru de explorare/exploatare a gazelor la Bârlad şi trei perimetre în judeţul Constanţa.

Contractele semnate de Guvernul român cu compania americană Chevron au fost desecretizate. Anunţul a fost făcut în capitala Poloniei, Varşovia, de şeful Executivului, Mihai Răzvan Ungureanu.

În documentele date publicităţii nu va fi anunţată şi cifra totală a investiţiilor ulterioare asumate de Chevron şi nici datele de contact ale reprezentanţilor companiei.

 La începutul lunii aprilie, Tom Holst, managerul Chevron pentru România, a declarat într-o emisiune televizată că firma pe care o reprezintă nu are nimic împotrivă pentru desecretizarea anexelor contractului de atribuire a celor trei perimetre de exploatare a gazului de şist.

 La rândul lor, reprezentanţii Guvernului român au arătat că aceste contracte sunt secretizate conform legislaţiei în vigoare, dar că pot fi prezentate public dacă există acordul ambelor părţi.

Citește Acordul petrolier de concesiune pentru Vama Veche

Citește Acordul petrolier de concesiune pentru Costinești Citește Acordul petrolier de concesiune pentru Adamclisi  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel