Cernobîl, cea mai apreciată mini-serie din lume. Kremlinul atacă producătorii şi ameninţă cu un serial despre "adevăraţii vinovaţi"

Presa apropiată Kremlinului îi atacă pe producătorii mini-seriei Cernobîl şi descrie serialul ca pe o caricatură, nu ca pe un adevăr. Ba mai mult, oficialii de la Moscova ameninţă cu lansarea unui serial în care să fie scos la iveală adevărul, dar şi adevăraţii vinovaţi de producerea tragediei. 

“Nu mai lipsesc decât urşii şi acordeoanele!”, a comentat Stanislav Natanzon, prezentatorul canalului de ştiri Russia 24. Acesta reproşează serialului o imagine în care a depistat ferestre moderne care sunt lovite de o furtună în oraşul Prîpeat.

Turismul din Pripeat, reînviat de serial 

Reuters anunţă că succesul de care se bucură serialul HBO a resuscitat turismul în zonă, tot mai mulţi vizitatori din întreaga lume fiind dornici să vadă cu ochii lor uzina nucleară de la Cernobîl şi oraşul fantomă care o învecinează. O agenţie de turism care are în ofertă posibilitatea de a vizita Ucraina ar fi raportat că numărul celor care vor să vadă locurile dezastrului a crescut cu 40% de când a început să fie difuzat serialul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel