Cherecheș: M-am cam săturat să îi duc în spate pe toți puturoșii care au salarii degeaba

Cătălin Cherecheș, primarul de la Baia Mare, a pus piciorul în prag și a zis că "s-a cam săturat să îi ducă în spate pe toți puturoșii și bârfitorii care au salarii degeaba".

Edilul a făcut precizarea în contextul în care o inundație a făcut prăpăd în Baia Mare, iar cei care ar fi trebuit să intervină nu s-au ocupat.

"Am constatat și azi că în situații critice dacă nu este prezent primarul în fiecare zonă cu probleme nu apar nici muncitori, nu apar nici utilaje. Cred că unora li s-a urât cu binele pe funcțiile pe care le ocupă prin primărie sau pe la societățiile care ar trebui să intervină în momente precum cele de azi când am avut inundații relativ de mică intensitate.

M-am cam săturat să îi duc în spate pe toți puturoșii și bârfitorii care au salarii degeaba.

Mâine dimineață la ora 09:00 voi transmite în direct ședința operativă pe care o voi face cu cei responsabili, iar la ora 12:00 voi transmite în direct conferința de presă în cadrul căreia voi prezenta deciziile pe care le-am luat.

Le mulțumesc cetățenilor care au înțeles că astfel de situații nu se pot rezolva în câteva minute. Îi asigur pe toți că știu ce am de făcut în a elimina incompetența și lipsa de chef de muncă din autoritatea locală, dar în primul rând știu să îi pun la treabă pe cei responsabili și determinați în a munci cot la cot cu mine pentru binele orașului chiar și în situații critice", a spus Cătălin Cherecheș.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel