CHELSEA, ofertă de 355 de milioane de euro pentru LIONEL MESSI. BARCELONA e dispusă la negocieri

Chelsea a făcut o ofertă astromonică pentru superstarul argentinian Leo Messi, iar pentru prima dată în istorie Barcelona pare dispusă la negocieri, anunță presa catalană.

Daily Express anunță că echipa patronată de Roman Abramovici încearcă să îl aducă pe Messi pe Stamford Bridge cu orice preț, astfel că a pregătit o sumă astronomică pentru transfer. Englezii pun la bătaie nu mai puţin de 277 milioane de lire sterline (355 de milioane de euro) pentru ceea ce ar deveni cel mai scump transfer din istoria fotbalului, transmite prosport.ro. Mai mult, postul de radio RAC 1, din Barcelona, informează că pentru prima dată în istorie clubul catalan este dispus să se aşeze la masa negocierilor, în vederea cedării lui Messi de pe Camp Nou.

Messi alimentează zvonurile

Zvonurile conform cărora Messi ar putea pleca la Chelsea au fost întărite chiar de jucătorul în vârstă de 27 de ani: la doar câteva ore după ce londonezii au anunțat că sunt dispuși să plătească 355 milioane de euro pentru el, Messi a început să urmărească contul de Instagram al lui Chelsea.

Argentinianul a tot lăsat să se înţeleagă în ultima perioadă că nu mai este fericit la Barcelona şi ar dori să plece. Din acest motiv, mai multe cluburi potente financiar, precum PSG, au tot încercat să-l transfere pe argentinian.

Vezi și: VIDEO: Cele mai frumoase 10 goluri din 2014 în opinia spaniolilor

Messi este un "produs" 100% al Barcelonei fiind "recrutat" de clubul catalan încă de la vârsta de 12 ani. La echipa de seniori a debutat în sezonul 2004-2005, iar în această perioadă a jucat 448 de meciuri şi a înscris 377 goluri, cucerind nu mai puțin de 20 de trofee.

Cele mai scumpe transferuri realizate până în prezent în fotbal sunt cele ale lui Cristiano Ronaldo și Gareth Bale, cumpărați de Real Madrid cu sume cuprinse între 90 și 100 de milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel