Chelsea și Real Madrid, calificări dramatice în semifinalele Ligii Campionilor

Chelsea Londra și Real Madrid s-au calificat marți seară în semifinalele Ligii Campionilor, după ce au eliminat pe Paris Saint-Germain, respectiv Borussia Dortmund.

„Galacticii” au suferit, dar s-au calificat

Real Madrid a mers în Germania din postura de favorită certă pentru accederea în careul de ași al competiției, după victoria cu 3-0 de pe Santiago Bernabeu. Ancelotti nu l-a putut folosi pe Ronaldo, accidentat, însă Real a pornit bine și a obținut un penalty după primul sfert de oră, ratat de Di Maria.

În minutul 25, Reus a deschis scorul, profitând de o pasă greșită la portar trimisă de Pepe. 10 minute mai târziu, același Reus recuperează o minge la centru, pătrunde, îî pasează lui Lewandovski, iar polonezul trage în bară. Mingea ajunge tot la Reus, care înscrie și stabilește scorul final, 2-0. 

Borussia a fost aproape de 3-0 după reluare, în minutul 64. Reus l-a angajat pe Mkhitaryan, armeanul l-a driblat pe Casillas, dar a șutat în bară, cu poarta goală. Madrilenii au rezistat până la final și s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor.

The Special One lovește din nou, cu două rezerve

Chelsea era văzută cu șanse mici de calificare, după ce a pierdut cu 1-3 la Paris. La fel ca Real, nici PSG nu și-a putut folosi principala gură de tun, Ibrahimovici fiind accidentat din meciul tur. 

În minutul 18 al partidei retur, Mourinho s-a văzut nevoit să-l schimbe pe Hazard și l-a introdus pe Schurrle, care 14 minute mai târziu a deschis scorul. Pe final, în cautarea golului calificării, The Special One i-a aruncat în luptă pe Torres și Demba Ba, terminând meciul cu trei atacanți în teren. În minutul 87, Demba Ba face 2-0 și îi trimite pe londonezi în careul de ași al competiției. Pe final, parizienii au atacat și cu portarul, însă Cech a fost de netrecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel