Chelsea - Barcelona, rezultat final, Champions League - LIVE TEXT

Chelsea Londra a primit vizita Barcelonei în această seară. Cele două formații au remizat, 1-1, iar Barcelona pleacă cu prima șansă în retur.

Min. 90 - Final de meci la Londra. Partida se termină la egalitate (1-1).

Min. 75 - GOOOL! Messi egalează pentru Barcelona!

Min. 62 - GOOOL! Chelsea deschide scorul prin Willian

Min. 45 - Pauză la Londra. Deși Barcelona a dominat copios, partida e una echilibrată, Chelsea având două ocazii pe final de repriză.

Chelsea:

Courtois – Azpilicueta, Christensen, Rudiger – Moses, Kante, Fabregas, Alonso – Pedro, Hazard, Willian

Barcelona:

Ter Stegen – Roberto, Pique, Umtiti, Alba – Busquets, Paulinho, Rakitic – Iniesta, Messi, Suarez

Știrea inițială:

Partida dintre Chelsea Londra și Barcelona se va juca la Londra și va fi prima manșă a disputei dintre cele două, în optimile Champions League din acest an.

Chelsea, campioana Angliei, se află într-un moment crucial. Cu o prestație deloc constantă, londonezii ocupă abia locul 4 în Premier League. Pentru Chelsea, partida este una decisivă. Dat ca și demis în contextul rezultatelor proaste din ultimele luni, antrenorul Antonio Conte își joacă postul în dubla cu Barcelona.

De partea cealaltă, Barcelona se deplasează la Londra din postura unei echipe aflate în mare formă. Lider incontestabil în Spania, Barcelona e deja cu o mână pe titlul de campioană.

[citeste si]

Dacă în weekend Barcelona joacă acasă cu Girona, pentru Chelsea urmează o altă confruntare teribilă cu Manchester United.

Ne așteptăm la o partidă intensă în care londonezii să încerce să-i blocheze pe Messi, Suarez sau Coutinho și să profite de lacunele din apărare ale catalanilor. 

Deși favorită, pentru Barcelona nu se anunță deloc un meci ușor. Barcelona a bătut o singură dată la Londra, acum 12 ani, în 2016. De atunci a fost mereu învinsă sau a remizat.

Partida dintre Chelsea Londra și Barcelona va începe în această seară de la ora 21:45. Ea va fi transmisă de Telekom Sport, dar și în format live text pe WWW.DCNEWS.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel