Chelemen, dezlănțuit: În afară de dobitocul, golanul, derbedeul de Ponta, altceva nu știu!

fotografia are caracter ilustrativ
fotografia are caracter ilustrativ

Redactorul-șef al România TV, Eugen Chelemen, taxează dur modul în care dreapta politică din România își face propagandă cu puțin timp înainte de scrutinul din decembrie în urma căruia se va alege viitorul Parlament. "Mi se par foarte săraci în gândire. În afară de dobitocul, golanul, derbedeul de Ponta, de exemplu, altceva nu știu să spună", a afirmat Chelemen la DC News Live.

"Vedeam săptămâna trecută pe Facebook:  «Unioniștii au comis un lucru extrem de grav că au ieșit să mărșăluiască pe străzile din București». Sau ăia de la PSD, e foarte grav... Doar Dreapta are voie să facă miting? Doar Dreapta are voie să dea jos guverne cu mitinguri neautorizate?  Adică unii sunt buni dacă ies pe stradă, alții sunt răi. Este foarte agresivă propaganda aceasta de dreapta acum. Stânga nu există ca și intelectuali, ca și oameni de influență ca să poată țină piept și atunci dreapta bălăcărește tot ce prinde. Nici nu prea are idei, că văd acum dreapta își face campanie, de fapt face contracampanie: ia sloganul, ia afișele...

Mi se par foarte săraci în gândire. În afară de dobitocul, golanul, derbedeul de Ponta, de exemplu, altceva nu știu să spună. Ok, am înțeles, dar nu poți să-mi spui toată ziua că Ponta este derbedeu sau Tăriceanu e derbedeu sau Dragnea este infractor. Vino și tu cu un program, convinge-mă că ești mai bun decât ei!", a declarat Eugen Chelemen la interviul DC News Live.

Declarația integrală de la minutul 41:30

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel