Chefi la Cuțite, sezon nou. Concurenți surpriză în fața juraților. S-au întors!

Surprizele se țin lanț în cel de-al optulea sezon Chefi la Cuțite, sezon ce începe luni, 7 septembrie, ora 20.30 la Antena 1.

Printre pasionații de bucătărie ce își doresc să primească mult râvnitul cuțit din partea chefilor, se numără și vedete care vin să își valideze talentul în ale gătitului. Nume surprinzătoare care fac show nu doar pe scenă, ci și la cratiță vor veni în acest sezon în platoul Chefi la Cuțite. Ștefan Bănică va găti alături de fiul lui, ba chiar va lua și ceva lecții de la el în timp ce vor prepara rețeta. 

ASIA Express, "reloaded"

Ștefania îl pune pe Speak la treabă și în bucătărie și gătesc împreună cu gândul de a-l impresiona pe chef Bontea, cel care, de altfel, a promis că le va face și meniul pentru nuntă.

Alex Abagiu și Radu pregătesc o adevărată operă de artă în farfurie, dar și în pahare. Cei doi nu se pot apuca de fiert paste decât cu un pahar de gin în față, amestecat cu ingrediente secrete adunate de Alex din diverse colțuri de lume. Ristei și Carmen Grebenișan greu se pun vreodată de acord. Când e vorba să și gătească împreună...ies flăcări, și nu doar de la aragaz.

Adda și Cătălin Rizea fac echipă și în bucătărie, locul în care Cătălin este clar cel care conduce. Nu știe el exact care e mâncarea preferată a soției, însă știe să îi gătească orice își dorește. Adriana Trandafir nu vine doar cu un preparat, ci va pune în farfurie o întreagă poveste.

Loredana Groza, moment ce va rămâne în istorie

Mario Fresh s-a prezentat cu o strategie clară – vrea să îl convingă pe Bontea să facă echipă cu el într-un viitor sezon de Asia Express. Unde este Loredana este clar și spectacol. Artista nu vine doar cu o rețetă ci și cu un moment care va rămâne clar în istoria emisiunii. Ce reacții vor avea cei trei chefi sau care dintre vedete va impresiona prin calitățile de bucătar, telespectatorii vor descoperi pas cu pas în noul sezon Chefi la Cuțite. 

Chefi la cuțite, cel mai așteptat cooking-show al momentului revine la Antena 1 luni, 7 septembrie, de la ora 20.30. Al optulea sezon se va servi în porții generoase, de luni până miercuri, după Observator. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel