Chefi la Cuțite. Scărlătescu, provocare grea: Să vedeți ce o să se întâmple

Antipatia declarată a lui Cătălin Scărlătescu pentru clătite nu este o surpriză pentru telespectatorii ce urmăresc show-ul ,,Chefi la cuțite", însă luni, de la 20:00, juratul nu doar că va trebui să le deguste, ci și gătească acest preparat ce este pe lista sa neagră.

"Acasă fata mea face clătite, dar eu nu am mai făcut clătite de douăzeci de ani. Cred că Dumitrescu mai gătește, pentru că are copii mici, însă sunt tare curios ce o să facă Scărlătescu!", spune Sorin Bontea râzând.

În proba din seara aceasta, trioul imbatabil va intra în lupta amuletelor pentru cel mai important avantaj pus la bătaie până în acest moment. Bonusul cu numărul 5 îi va oferi posibilitatea chefului câștigător de a schimba un concurent din echipa sa, cu un altul din celălalte echipe, doar după ce se aleg echipele finale. Mai exact, în timpul oricărei confruntări pe echipe, structura trupelor de bucătari se poate schimba în funcție de strategia celui care deține această amuletă extrem de valoroasă:

"Cel mai tare avantaj de până acum! Deja se aseamănă cu un joc de șah, fiecare mutare pe care o faci, cu pionii pe care îi ai...este foarte importantă. Trebuie să o am neapărat lipită pe tablă!", afirmă Florin Dumitrescu. "Să vedeți ce o să se întâmple din cauza acestei amulete!", adaugă Cătălin Scărlătescu.

Cei trei maeștri ai gastronomiei vor fi jurizați la rândul lor de Anne Ampawan, un chef cu greutate în acest domeniu, prezent an de an în finala show-ului, acolo unde are un cuvânt de spus în ceea ce privește câștigătorul titlului "Chefi la cuțite". Dură, exigentă și îndrăgostită de tot ce are bucătăria de oferit, chef Anne va decide luni seară care dintre cei trei și-a făcut loc spre inima sa prin cea mai delicioasă porție de clătite.

Care va fi numele celui care adjudecă cea mai importantă amuletă pusă în joc până în acest moment, dar și cum se va descurca chef Scărlătescu să gătească un preparat pe care "nu îl înțelege", telespectatorii Antena 1 pot vedea diseară, de la ora 20:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel