Chefi la cuțite. Cine a plecat acasă și cine a schimbat tabăra

Cei trei jurați și echipele lor au dus o luptă grea în bucătăria Chefi la cuțite, doi dintre ei dând peste cap organizarea de la bancurile de lucru cu amuletele aruncate-n joc. 

Seară de sacrificiu la Chefi la cuțite pentru toate cele trei echipe: cel de-al nouălea battle s-a încheiat cu egalitatea între tabăra lui Florin Dumitrescu și cea a lui Sorin Bontea. Verdictul le-a impus astfel celor doi Chefi să trimită o parte dintre concurenții lor la duel, în timp ce Cătălin Scărlătescu a avut emoții pentru întreaga sa echipă la proba eliminatorie. Finalul serii a venit cu o veste proastă chiar pentru el: Iulia Istrate, concurenta lui Chef Scărlătescu, a părăsit ieri seară competiția.

Difuzată în intervalul 20:30 – 23:44, ediția Chefi la cuțite de ieri seară a ocupat primul loc în topul audiențelor pe toate targeturile. Pe segmentul de public comercial, a înregistrat 7.6 puncte de rating și 28.6% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund, Pro TV, a obținut 4.9 puncte de rating cu 18.5% cotă de piață. Pe intersecția cu Las Fierbinți, Antena 1 a înregistrat 5.8 puncte de rating și 23.1 cotă de piață, iar Pro TV a obținut 5.4 puncte de rating și 21.8% cotă de piață. Și la orașe, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 8.4 puncte de rating și 24% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2, Pro TV, a obținut 4.6 puncte de rating și 13.1% cotă de piață. Chefi la cuțite s-a impus ca lider de piață și la nivel național, cu 7.8 puncte de rating și 22.6% cotă de piață, în timp ce Pro TV a înregistrat 5.8 puncte de rating și 17% cotă de piață. În minutul de aur 22:23, ediția de aseară Chefi la cuțite a fost urmărită de aproape 1,8 milioane de telespectatori. Totodată, Antena 1 s-a impus ca lider de audiență și pe intervalul orar prime time (19:00 – 23:00), înregistrând pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, 5.9 puncte de rating și 24.4% cotă de piață, în timp ce postul TV de pe locul secund, Pro TV, a obținut 5.2 puncte de rating și 21.7% cotă de piață. Antena 1 și-a păstrat supremația în prime time și pe segmentul urban, cu 6.7 puncte de rating și 20% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul doi, Pro TV, a înregistrat 5.5 puncte de rating și 16.4% cotă de piață. Locul 1 în topul audiențelor prime time i-a revenit Antenei 1 și la nivelul întregii țări, cu 6.1 puncte de rating și 19.1 cotă de piață. Postul TV Antena 1 a ocupat primul loc și pe întregul interval orar 02:00 – 26:00, înregistrând pe tronsonul comercial 2.6 puncte de rating și 22.1% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund, Pro TV, a obținut 2.5 puncte de rating și 21.1% cotă de piață. Ierarhia s-a păstrat pe intervalul whole day și pentru publicul urban, Antena 1 înregistrând 3 puncte de rating și 18% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2, Pro TV, a obținut 2.7 puncte de rating și 16.3% cotă de piață.

Cine a plecat acasă și cinea schimbat tabăra

Ieri seară, cei trei jurați și echipele lor au dus o luptă grea în bucătăria Chefi la cuțite, doi dintre ei dând peste cap organizarea de la bancurile de lucru cu amuletele aruncate-n joc. Chef Dumitrescu a ales să folosească avantajul care i-a permis să schimbe un concurent din echipa lui cu un altul dintr-o echipă adversă – astfel, Luna Morgaciova a intrat în echipa lui Chef Bontea, iar locul ei în tabăra lui Chef Dumitrescu a fost luat de Constantin Onuț. De cealaltă parte, Chef Bontea și-a debusolat oponenții cu amuleta care le-a impus acestora să gătească în ștafetă câte doi, schimbându-se la fiecare trei minute.

Rezultatul nu a fost, însă, pe placul niciunuia dintre ei. Aseară a fost egalitate între tabăra lui Florin Dumitrescu și cea a lui Sorin Bontea, astfel că fiecare dintre ei a fost nevoit să aleagă o parte dintre concurenții săi pentru a intra la proba eliminatorie – în timp ce Cătălin Scărlătescu și-a trimis întreaga echipă la testul individual. La finalul serii, el a fost și cel care a pierdut un concurent, Iulia Istrate părăsind competiția. Săptămâna viitoare, luni, marți și miercuri, de la 20:30, presiunea crește în bucătăria Chefi la cuțite cu noi confruntări din ce în ce mai dificile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel