Chefi la cuțite. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, surprinși neplăcut de concurenții aleși: "E o mare nebunie!"

Lupta continuă la Chefi la cuțite în această seară cu o provocare dificilă.

Ediția Chefi la cuțite de ieri seară, dedicată primei întreceri între echipe din sezonul 11, s-a impus ca lider de piață pe întregul interval orar. Confruntarea a fost câștigată de echipa lui Chef Sorin Bontea, iar în urma duelului eliminator, primul concurent care a părăsit competiția a fost Lino Golden, din echipa lui Chef Scărlătescu. În seara aceasta, cel de-al doilea battle va crește presiunea la bancurile de lucru. ”E o mare nebunie!”, a declarat Chef Dumitrescu.

Lider incontestabil de piață, ediția Chefi la cuțite de ieri seară a ocupat primul loc în topul audiențelor pe segmentul de public comercial, înregistrând 8 puncte de rating și 27.6% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund, Pro TV, a obținut 4.7 puncte de rating cu 16.2% cotă de piață. Pe intersecția cu Las Fierbinți, Antena 1 a înregistrat 7.1 puncte de rating și 22.7% cotă de piață, iar Pro TV a obținut 6.3 puncte de rating și 20.4% cotă de piață. Pe intersecția cu Survivor, Antena 1 a obținut 8.7 puncte de rating și 29.7% cotă de piață, în timp Pro TV a înregistrat 4.2 puncte de rating și 14.2% cotă de piață. La orașe, show-ul culinar a înregistrat 7.7 puncte de rating și 21.6% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2, Pro TV, a obținut 5.1 puncte de rating și 14.3% cotă de piață. Chefi la cuțite s-a impus ca lider de piață și la nivel național, cu 7.2 puncte de rating și 19.8% cotă de piață, în timp ce Pro TV a înregistrat 6.2 puncte de rating și 17% cotă de piață. În minutul de aur 22:11, ediția de ieri seară Chefi la cuțite a fost urmărită de peste 1,6 milioane de telespectatori. 

Cel dintâi battle al sezonului 11 a adus o provocare dificilă pentru echipele lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: cucerirea foștilor concurenți America Express, invitați la degustare. Voturile lor au adus victoria pentru echipa lui Chef Bontea, în timp ce concurenții lui Chef Dumitrescu și cei ai lui Chef Scărlătescu au fost nevoiți să intre la primul duel eliminator. La finalul ediției de aseară, concurentul care a plecat acasă, despărțindu-se de echipa lui Cătălin Scărlătescu, a fost Lino Golden.

"E o mare nebunie!"

Lupta continuă la Chefi la cuțite în această seară cu o provocare cel puțin la fel de dificilă. Cele 3 echipe vor avea de gătit pentru niște jurați pretențioși: 11 antrenori de fitness vor veni să deguste preparatele lor pentru a decide tabăra câștigătoare. Oare ce își doresc cel mai mult să savureze pasionații de sport: o farfurie echilibrată sau o bombă calorică la care visează de multă vreme? Aceasta va fi dilema celui de-al doilea battle. Iar Gina Pistol va complica misiunea concurenților, impunând niște ingrediente care vor face cu atât mai grea alegerea preparatelor.

Va fi o probă ca un cutremur în bucătăria Chefi la cuțite, pentru că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor descoperi cu această ocazie punctele slabe ale echipelor pe care le conduc. ”E o mare nebunie!”, a exclamat Chef Dumitrescu. Ce echipă va obține victoria și cine va părăsi competiția telespectatorii vor afla în ediția show-ului culinar difuzată în această seară, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, de la 20:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel