CHEFI LA CUȚITE. Andrei Strătilă nu vede, însă gătește ca un bucătar chef

Andrei Strătilă nu vede deloc, însă gătește ca un bucătar chef.

CHEFI LA CUȚITE 2018. După ce soția lui, Irina, a reușit să treacă mai departe în cadrul emisiunii Chefi la cuțite, a venit momentul pentru ca Andrei să-și încerce norocul. Acesta a ales să gătească coaste de porc marinate în cola și salată de conopidă crudă, iar atunci când l-au văzut intrând în platou, chefii au înțeles totul. 

CHEFI LA CUȚITE 2018. "N-ai cum, n-ai cum. Frate, n-ai cum", a spus Bontea.

CHEFI LA CUȚITE 2018. "Ce aveți cu noi astăzi? Dacă amândoi se concentrează pe cinci rețete, pot să-și facă un restaurant liniștiți", a mai spus Scărlătescu.

CHEFI LA CUȚITE 2018. "Când a intrat soția ta astăzi, nu știam cum să vorbesc. După ce am vorbit cu ea, 10-15 minute, am simțit că e un om relaxat. Acum sunt și eu mai relaxat", a mai spus Bontea.

CHEFI LA CUȚITE 2018. "Am terminat Dreptul, am un ONG, cânt la tobe, învăț programare și îmi lansez o afacere online", a povestit Andrei atunci când a fost întrebat cu ce se ocupă.

CHEFI LA CUȚITE 2018. "Coastele nu sunt un SF pentru mine, noi le gătim frecvent. Am uitat să pun câteva boabe de coriandru, nu a fost nimic în plus. Niște boia și miere, pentru un pic de culoare", a povestit el, iar Scărlătescu nu s-a putut abține: "Mi-ar face plăcere să lucrăm împreună. Am o colaborare la un restaurant în Timișoara și mi-ar plăcea să ne vedem în bucătărie", i-a zis juratul.

[citeste si]

CHEFI LA CUȚITE 2018. Andrei a reușit să obțină cele trei cuțite impresionând cu preparatul său delicios.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel