Chef Sorin Bontea e convins că toate animalele din Grecia îi duc dorul

Sorin Bontea a mărturisit că are și o altă latură mai sensibilă, cea de iubitor de animale.

Chefi fără limite, primul show TV din România care combină într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, are premiera în februarie, pe Antena 1. Formatul original de adventure - cooking show, ce îi aduce în prim plan pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, le va oferi telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină.

Pe tot parcursul filmărilor Chefi fără limite, ce s-au desfășurat pe meleaguri grecești, chef Sorin Bontea a hrănit toate animalele care i-au ieșit în cale, de la pisici, câini sau porumbei: ”Cum le vedeam mă opream la ele. Iar dacă nu aveam ce să le dau de mâncare mă duceam să cumpăr semințe, pliculețe. Sunt convins că toate animalele din Grecia îmi duc dorul!”. 

Dacă în bucătărie are o privire tăioasă, comentarii exigente și pare de neînduplecat, Sorin Bontea a mărturisit că are și o altă latură mai sensibilă, cea de iubitor de animale. „Fiecare animal care mi-a ieșit în cale la filmări mi-a adus aminte de câinele nostru, Snoop. Este un beagle foarte simpatic, dar care nu stă locului o secundă. Și cred că tocmai din acest motiv îl și iubim atât de tare, ne umple de energie”, a mărturisit juratul Sorin Bontea.

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu sunt protagoniștii unui nou format de adventure - cooking show, primul din România. Chefi fără limite, ce are premiera în februarie la Antena 1, este primul show TV din România care va combina într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, oferindu-le telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină.

Avantaj pentru chef Cătălin Scărlătescu

Provocarea reală la Chefi fără limite a fost faptul că chefii nu au mai avut la îndemână ingredientele de gătit și au fost nevoiți să le obțină în urma unor probe și misiuni. Așa se face că cei trei și-au scos așii din mânecă și de data aceasta, pentru a fi cu un pas înainte: ”Bontea și Dumitrescu nici nu realizează cu ce avantaj intru în competiție. În primul rând, cunosc cel mai bine Grecia, cunosc felul de a fi al localnicilor și mai cunosc și limba! Sincer să fiu, știu doar câteva cuvinte, dar asta rămâne între noi! Am mai inventat eu câteva, să pară că vorbesc fluent, ca să îi pun în gardă”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu râzând. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel