Champions League: Rezultatele serii de miercuri

Champions League
Champions League

A fost o seară deosebit de interesantă în Champions League, cu foarte multe goluri marcate. Manchester City a fost umilită de Barcelona, iar surpriza serii vine de la Napoli, acolo unde echipa gazdă a pierdut pe teren propriu în fața celor de la Besiktas. 

Arsenal-Ludogorets 6-0. Cosmin Moți nu s-a simțit foarte bine în apărarea bulgarilor. Ludogorets a fost umilită pe Emirates; Ozil a realizat tripla, iar Keșeru, intrat în minutul 70 nu a reușit să facă nimic. 

Barcelona-Manchester City 4-0. Umilință pentru Manchester City. Guardiola este la al patrulea meci fără victorie, iar gluma pare să se îngroașe. Tripla lui Messi a încântat fanii de pe Camp Nou, iar Neymar a ratat chiar și un penalty pe final. 

Bayern Munchen-PSV Eindhoven 4-1. Un meci spectaculos, cu multe goluri, tranșat însă de bavarezi fără prea mari probleme. 

Celtic Glasgow- Borusia Monchengladbach 0-2. Meci decis de 'gladbach în a doua repriză. 

Dynamo Kiev-Benfica Lisabona 0-2. Ucrainienii, redutabili pe teren propriu nu reușesc să înscrie și pierd fără drept de apel. 

FK Rostov-Atletico Madrid 0-1. Victorie chinuită pentru Atletico, care reușește să se impună la limită, printr-un gol marcat în a doua repriză.

Napoli-Besiktas 2-3. Cel mai spectaculos meci al serii și de departe surpriza serii de miercuri. Besiktas reușește să se impună surprinzător la Napoli, după un gol marcat în minutul 86

PSG- Basel 3-0. Meci fără istoric. PSG se impune la scor de neprezentare. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel