Champions League: Rezultatele serii de marți

Champions League
Champions League

Marți s-a desfășurat o nouă etapă de Champions League, însă fără prea mari surprize. Totuși, au fost câteva confruntări interesante precum cea dintre Leverkusen și Tottenham, dar și întâlnirea de la Lyon dintre echipa gazdă și Juventus Torino. 

Club Brugge-FC Porto 1-2 Răsturnare spectaculoasă de scor, după ce Brugge a condus cu 1-0. Porto a dat lovitura în prelungiri, din penalty. 

Dinamo Zagreb-Sevilla 0-1 Cu românul Mățel pe bancă, echipa din Zagreb n-a făcut mare lucru în fața mult mai puternice echipe din Sevilla. 

Leicester-FC Copenhaga 1-0 Campioana-surpriză a Angliei are un parcurs perfect în Champions League și obține cea de-a treia victorie consecutivă. Leicester nu a primit până acum nici măcar un gol în Champions League.

Leverkusen-Tottenham 0-0 Două echipe ofensive în campionatele din care provin, însă nu au reușit să înscrie nici măcar un gol. 

Lyon-Juventus 0-1 Una dintre întâlnirile așteptate din această seară, tranșată în stil italian de Bătrâna Doamnă din Torino. 

Real Madrid-Legia Varșovia 5-1 Real a făcut spectacol, însă nici un gol nu a fost marcat de vedeta Cristiano Ronaldo care ar fi putut stabili un record istoric, cu 100 de goluri înscrise în Champions League. 

Sporting Lisabona- Borussia Dortmund 1-2. Echipa germană se impune după două goluri înscrise în prima repriză. Portughezii au alergat după egalare, iar fanii lui Dortmund au tremurat pe final. 

TSK Moscova- Monaco 1-1, un egal smuls de Monaco în minutul 87. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel