Champions League. CFR Cluj şi-a aflat adversarul în turul doi preliminar

Malmo FF, campioana Suediei, o va înfrunta pe CFR Cluj în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, după ce a trecut de Drita (Kosovo) în ambele manşe din primul tur preliminar. 

Malmo FF a dispus cu 2-0 pe teren propriu, marţi seara, după 3-0 în primul joc. Carlos Strandberg (55) şi Eric Larsson (60) au marcat golurile scandinavilor. Antrenorul german Uwe Roesler a aliniat echipa: Johan Dahlin - Eric Larsson, Franz Brorsson, Rasmus Bengtsson (Behrang Safari, 64), Lasse Nielsen - Oscar Lewicki, Fouad Bachirou (Bonke Innocent, 71), Samuel Adrian, Soeren Rieks (Egzon Binaku, 58) - Carlos Strandberg, Alexander Jeremejeff. 

CFR va juca primul meci pe teren propriu, pe 24 sau 25 iulie, iar returul la Malmo, pe 31 iulie sau 1 august. Ludogoreţ Razgrad, Legia Varşovia, Steaua Roşie Belgrad sau Hapoel Beer Sheva au obţinut şi ele calificarea în turul al doilea preliminar, însă APOEL Nicosia a fost eliminată de Suduva, deşi s-a impus cu 1-0. Ludogoreţ, cu fundaşul Cosmin Moţi integralist, dar fără Claudiu Keşeru în lot, s-a impus cu 2-0 la Belfast, în meciul cu Crusaders, după 7-0 în Bulgaria. Galezii de la TNS au ratat calificarea, în ciuda unei victorii cu 4-0 în faţa macedonenilor de la KF Shkendija, care învinseseră în prima manşă cu 5-0. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel