Urmărește emisiunea live


CFR: TRENURILE SOARELUI, de vineri, către LITORAL și DELTA DUNĂRII. Cât costă un bilet

Trenurile Sorelui încep, de vineri, să circule către toate stațiunile de la Marea Neagră și Delta Dunării. Timp de trei luni, toate zonele țării vor fi conectate, cu ajutorul a 40 de trenuri, cu destinaţiile de vacanţă cele mai căutate în perioada verii, anunță CFR. 

Programul estival de transport va dura până în 15 septembrie. Cele 40 de trenuri vor fi introduse treptat în circulaţie. O parte din ele vor avea ruta prelungită până la Constanţa, Mangalia şi retur.

CFR Călători precizează că în trenurile InterRegio, pasagerii au acces la prize pentru a încărca bateria laptopului, a tabletei sau a telefonului mobil şi există instalaţii de climatizare, iar în trenurile de lung parcurs care pornesc de la sau spre Oradea şi Arad, respectiv IR 1932/1931 şi IR 1822/1821, pasagerii pot lua micul dejun, prânzul sau cina la vagonul restaurant.

Prețuri și durata transportului

Pasagerii CFR Călători vor putea călători şi la tarife reduse. Preţul pentru o călătorie Bucureşti - Constanţa, fără reduceri, este de 30,50 lei la tren Regio şi de 62 lei la tren InterRegio. Un bilet dus-întors are 10 la sută reducere din tariful de transport şi costă la clasa a doua 54,9 lei la tren Regio şi 112,40 lei la tren InterRegio. La cumpărarea cu o anticipaţie de peste 21 de zile, reducerea este de 25% din tariful de transport şi biletul la clasa a doua costă 47,5 lei la tren InterRegio şi 22,9 lei la tren Regio. Cu oferta Minigrup 2-5, reducerile acordate sunt de până la 25 la sută, respectiv 30 la sută la cumpărarea online, potrivit zf.ro

Trenurile Litoral care circulă fără opriri intermediare, între Bucureşti Nord şi Constanţa, ajung la destinaţie în aproximativ două ore. Durata călătoriei cu celelalte trenuri InterRegio, pe ruta Bucureşti - Constanţa, este în medie de circa două ore şi 20 minute. Pasagerii care circulă de la Bucureşti la Constanţa şi retur îşi vor putea transporta zilnic şi bicicleta în trenurile IR 1985, IR 1582, IR 1587, IR 1588, pentru un tarif de 10 lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel