CFR Marfă, nou șoc. Decizia managerului privat

CFR Marfă, cel mai mare operator de transport feroviar de marfă din România, a rămas din nou fără manager privat, la doar o lună de la numirea lui Dan Belcea în fruntea companiei de stat.

Managerul privat de la CFR Marfă, Dan Belcea, a decis, luni, să renunțe la funcția de director general al operatorului de transport feroviar. 

Citește și Noul director al CFR Marfă, în dosarul lui Gruia Stoica 

Citește și Verdict pentru CFR Marfă. Ce a decis FMI

Fostul manager în cadrul firmei de publicitate Graffiti/BBDO, al televiziunii Prima TV şi al companiilor International Railway Systems (IRS) şi Protan, cu activităţi în domeniul feroviar, respectiv al deşeurilor, și-a dat demisia, invocând motive personale, scrie Digi24. 

Dan Belcea a fost numit director general la transportatorul feroviar de marfă după un interimat la CFR Marfă al directorului general adjunct, Pavel Bărculeţ, instituit în urma decesului fostului manager, Dragoş Alexandru Drăghici, din cauza unui atac de cord.

"Cu o mare experienţă în managementul unor companii cu capital privat, cariera sa a început în Statele Unite ale Americii şi a continuat în ţară ca Chief Financial Officer la Graffiti/BBDO (între 1993 şi 1994), CB Investment SRL (1995-1996), sau general manager la Prima Tv (în perioada 1996 - 2002). Din anul 2005 până în anul 2012 a ocupat funcţia de vicepreşedinte - responsabil cu dezvoltarea strategică la International Railway Systems S.A., iar din ianuarie 2010 până în prezent a ocupat funcţia de Chief Executive Officer la Protan SA", se arăta într-un comunicat al CFR Marfă, la momentul numirii în poziţia de director general al CFR Marfă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel