CFR - FCSB, lovitură grea pentru ardeleni. Petrescu, prima reacție

dan petrescu
dan petrescu

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a fost trimis de arbitrul Iulian Călin în tribună în finalul meciului cu Poli Iași, 2-1. "Bursucul" a acuzat în termeni duri arbitrajul, la finalul partidei. Antrenorul de 50 de ani nu va sta pe bancă etapa viitoare, la meciul de acasă cu FCSB.

"Arbitrajul a fost norocos. Dacă nu marcam la ultima fază, era viciere clară de rezultat. Am avut penalty clar la 1-0, iar penalty-ul lor a fost mult prea ușor acordat. Apoi, am avut alt penalty la Culio. Doar noi am primit galbene, ei nu! A făcut pilaf meciul!

Nu știu dacă ieșenii mai pot plânge după un aut, așa cum au făcut-o împotriva noastră în sezonul regulat.

În prima repriză am jucat mai bine, nu la fel am făcut în repriza secundă. E vina noastră că nu am marcat când trebuia golul de 2-0. Am făcut echipa în funcție de ce am făcut antrenamente. Dacă voi simți altceva etapa viitoare, voi schimba echipa.

Le tot explic jucătorilor să nu facă alunecări în careu. Nu a fost un penalty clar, jucătorul de la Iași a intrat în fața lui Camora și s-a aruncat.

Mai sunt nouă finale, sperăm că vom câștiga campionatul", a declarat Dan Petrescu, la TV Telekom Sport, potrivit Gazeta Sporturilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel