CFR efectuează lucrări de reparaţii la intersecţia căii ferate cu DN 1B, în staţia Blejoi

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA va executa, în perioada 23 - 25 iulie 2019, lucrări de reparaţii în zona trecerii la nivel de la intersecţia DN 1B, km 5+790, cu linia de cale ferată Ploieşti-Măneciu, km 9+920, în apropierea gării Blejoi, potrivit unui comunicat remis, luni, Agerpres.

În perioada de execuţie a lucrărilor, traficul rutier va fi deviat şi dirijat de piloţi de circulaţie, instruiţi şi echipaţi corespunzător, pe ruta DN1A km 90+560 (Boldeşti-Scăieni-Pod Teleajen) - DC 159 - DN 1B, km 11+500 (Bucov).

Totodată, pentru traficul feroviar pe relaţia Măneciu - Ploieşti Sud, călători vor fi preluaţi din staţia Blejoi de alte trenuri înscrise în circulaţie de operatorul privat de transport feroviar de călători, Transferoviar Călători.

Călătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară, aceste măsuri având drept scop menţinerea condiţiilor optime şi de siguranţă în traficul rutier, în perioada de desfăşurare a lucrărilor.

CFR recomandă călătorilor care folosesc serviciile feroviare ale operatorului privat Transferoviar Călători să solicite informaţii despre orele de sosire sau de plecare a trenurilor în staţiile de cale ferată de unde îşi achiziţionează biletele de călătorie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel