CFR Cluj, transferuri. Mutări importante pentru campioana României

CFR Cluj, foto: cfr1907.ro
CFR Cluj, foto: cfr1907.ro

CFR Cluj a anunţat, miercuri, pe site-ul său oficial, transferurile fundaşului maghiar Adam Lang (25 de ani) şi atacantului camerunez Robert Ndip Tambe (24 de ani).

"CFR 1907 Cluj anunţă două transferuri importante. Internaţionalul maghiar Adam Lang şi atacantul camerunez Robert Ndip Tambe au semnat cu echipa campioană a României. Stoperul maghiar are 25 de ani şi a evoluat în carieră la echipe precum: Veszprem, Gyor, Videoton, Dijon şi Nancy, iar începând de astăzi este noul fundaş al CFR-ului. În sezonul 2012-2013, la doar 20 de ani, Lang a ieşit campion al Ungariei cu ETO Gyor. Atacantul Robert Ndip Tambe a venit în Gruia după despărţirea de echipa turcă Adana Demirspor, trupă pentru care a marcat în sezonul trecut 14 goluri în Cupă şi Campionat. În 2016, Tambe a câştigat alături de reprezentativa ţării sale, Camerun, Cupa Africii pe Naţiuni", se arată pe site-ul citat.

Tot miercuri, gruparea ardeleană a anunţat că fundaşul Cristian Manea, care a evoluat sub formă de împrumut în sezonul trecut, va continua la Cluj. CFR Cluj nu menţionează dacă acesta a fost împrumutat sau achiziţionat definitiv de la clubul Apollon Limassol.

"Cristi Manea, unul dintre cei mai buni fundaşi laterali români ai momentului, revine la echipa alături de care a câştigat campionatul în România. În vârstă de 20 de ani, apărătorul dreapta a fost unul dintre cei mai constanţi jucători ai CFR-ului în sezonul trecut, evoluând în 35 din cele 36 de partide din Liga I. Bine ai revenit, Cristi! Îti dorim multă baftă atât în aventura europeană care stă să înceapă, cât şi în noul sezon de Liga I", se menţionează pe site-ul campioanei en titre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel