CFR Cluj - Slavia Praga, din play-off-ul Ligii Campionilor, arbitrat de un turc

Un arbitru turc foarte cunoscut, care a mai arbitrat-o pe Steaua, va conduce meciul dintre CFR Cluj şi Slavia Praga.

Cunoscutul arbitru turc Cuneyt Cakir va conduce meciul dintre CFR Cluj şi Slavia Praga, care va avea loc marţi, de la ora 22:00, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor la fotbal, potrivit site-ului UEFA.

Arbitri asistenţi au fost desemnaţi Bahattin Duran şi Tarik Ongun, al patrulea oficial va fi Huseyin Gocek, arbitru video a fost nominalizat Mete Kalkavan, iar arbitru asistent video va fi Ali Palabiyik.

Cakir (42 ani), arbitru internaţional din 2006, a condus până acum 51 de meciuri în Champions League, printre care şi finala din 2015, Barcelona - Juventus (3-1).

Cuneyt Cakir a arbitrat-o de trei ori pe Steaua în cupele europene, în meciul cu Motherwell (3-0) din 30 iulie 2009, în turul al treilea preliminar al Europa League, în partida cu Schalke 04 (0-3) din grupele Ligii Campionilor, pe 18 septembrie 2013, şi la eşecul cu Sporting Lisabona (1-5) din play-off-ul Champions League, pe 23 august 2017. Belgianul Thibault De Gendt va fi delegat UEFA, iar observator pentru arbitri a fost desemnat germanul Eugen Strigel. 

Slavia, la care joacă românii Alexandru Băluţă şi Nicolae Stanciu, nu a pierdut în şase meciuri cu echipe din România (două victorii, patru egaluri).

Marți, 20 august, de la ora 22.00, pe stadionul "Doctor Constantin Rădulescu", campioana României va juca împotriva campioanei Cehiei meciul tur din play-off-ul Ligii Campionilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel