CFR Cluj - Sevilla, REZULTAT FINAL în şaisprezecimile Europa League

Clujenii se înfruntă, joi seara, cu FC Sevilla în şaisprezecimile Europa League. CFR Cluj a trecut de o grupă foarte dificilă din care făceau parte Celtic, Lazio şi Rennes. Sevilla are în palmaresul său cinci trofee Europa League.

LIVE SCORE:

- REZULTAT FINAL: 1-1

- Scorul este 1-1. Youssef En Nesyri înscrie pentru Sevilla.

- Min. 59. Este 1-0 pentru CFR Cluj! Ciprian Deac a transformat impecabil un penalty.

- A început repriza a doua.

- Pauză la Cluj. Scorul: 0-0. 

- Min. 37. Au fost ocazii la ambele porţi, însă scorul a rămas în continuare 0-0.

- Min. 17. Scorul este 0-0.

Partida a început la ora 20.00. DC News transmite, LIVE SCORE, partida de la Cluj. În partida de joi, clujenii vor avea o misiune extrem de dificilă în faţa unor jucători precum Jesus Navas, Suso, Vazquez, Nolito sau Luuk De Jong. În decursul a zece ani, FC Sevilla a cucerit nu mai puţin de 5 trofee Europa League, în sezoanele 2005-2006, 2006-2007, 2013-2014, 2014-2015 şi 2015-2016.

În 2019, CFR Cluj a reuşit să iasă dintr-o grupă extrem de grea din care au mai făcut parte Celtic, Lazio şi Rennes. În grupa E, CFR Cluj a încheiat pe locul 2, cu 12 puncte, în spatele lui Celtic. În faza grupelor, clujenii au înregistrat 4 victorii şi 2 înfrângeri.

Ce a declarat Dan Petrescu

„Favorita e clar Sevilla, au 20 de jucători valoroşi, doi pe post. Trebuie să avem o organizare fantastică, o disciplină fantastică, un spirit de sacrificiu pe care nu l-am avut niciodată şi, foarte important, să avem şi puţin noroc, cum a avut Mirandes în cupă. Am văzut acel meci în care Sevilla a ratat foarte multe ocazii. Sper din tot sufletul că la meciul ăsta, să dăm două goluri dintr-un şut! Iar ce e pe poarta noastră, fie să meargă în bară, fie să fie apărat de Arlauskis. Din păcate, pe noi norocul ne-a cam lăsat în ultimul timp, în meciurile din campionat. Am avut 7-8 ocazii în două meciuri şi n-am marcat niciun gol”, a afirmat Dan Petrecescu, într-o conferință de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel