CFR Cluj - Sevilla. Dan Petrescu: Sunt foarte supărat de rezultat

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, joi seara, după egalul, 1-1, cu Sevilla, din prima manşă a şaisprezecimilor Europa League, că este foarte supărat de rezultatul final, menţionând că jucătorii săi şi fanii meritau o victorie.

"Îmi pare rău pentru fani, pentru jucători, meritau o victorie. Dacă îmi spuneţi o ocazie clară a Sevillei... eu nu ţin minte azi. Mă gândeam că vor avea vreo 7-8 ocazii, dar nu ţin minte ca Arlauskis să fi avut vreo paradă. Şi asta mă face să fiu foarte supărat şi dezamăgit de rezultat. Dar nu de atitudinea jucătorilor. E frustrant să iei un gol aşa, şi pe final. Dacă îmi spunea cineva înainte de meci că va fi egal, ziceam "1-1, asta e". Dar după ce iei gol în mintul 80... de asta sunt supărat de rezultat", a spus tehnicianul la postul Digisport.

"Băieţii au dat tot ce aveau mai bun"



"Băieţii cred că au dat tot ce aveau mai bun, au încercat să se autodepăşească. Prima repriză a fost echilibrată, am avut ceva acţiuni periculoase. Ei au jucat cu trei fundaşi centrali, ştiau că suntem puternici. După pauză am început extraordinar şi am dat gol meritat. După aceea, din păcate, băieţii au cedat puţin fizic sau le-a fost teamă şi s-au retras. Poate s-au retras prea repede... acum am revăzut golul Sevillei şi sincer nu am înţeles de ce jucătorii mei au făcut acel pas înainte. Pentru că noi la antrenamente la fazele fixe, pe minge respinsă, nu ieşim niciodată. Adică trebuie să stăm pe loc până se termină acţiunea. E o greşeală în lanţ acolo, nu e numai a unui jucător. Sunt foarte supărat pentru golul primit. Pentru că meritau victoria după cât au alergat. Meritau şi fanii care au fost aproape de noi şi ne-au ajutat ca niciodată", a adăugat el, citat de Agerpres.

"Şi dacă băteam, şansele cele mai mari în retur le avea tot Sevilla"



Petrescu este de părere că şi în cazul unei victorii a echipei sale în această primă manşă, Sevilla era favorită în retur. "Şi dacă băteam, şansele cele mai mari în retur le avea tot Sevilla. Nu se compară în niciun caz lotul lor cu al nostru. Ei cumpără jucători cu 20 de milioane, noi cumpărăm cu 50.000 de euro sau 50.000 de lei. Deci nu are rost să vorbim despre ce jucători au ei şi de valoarea lor. Ei erau favoriţi oricum. Cu Unirea Urziceni când am fost acolo (n.r. - în 2009, în grupele Champions League) nu ştiu dacă am ajuns o dată la poarta lor. Deci va fi foarte greu să facem un miracol... dar cu Celtic am făcut 1-1 acasă şi apoi un rezultat mare în retur", a menţionat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel