CFR Cluj, săgeți către FCSB și Becali

becali
becali

CFR-ul lui Dan Petrescu are parcurs de invidiat, după 6 runde în Liga I. 16 puncte din 18 posibile şi doar un gol primit sunt cifrele lui Dan Petrescu.

Oficialul din Gruia n-a ezitat să "înţepe" rivalele la titlu, care au acuzat CFR-ul de arbitraje favorabile şi le arată clasamentul celor de la FCSB şi Dinamo. Gigi Becali a afirmat că echipa sa vrea să evolueze cu banderole albe pe mână, pentru a trage un semnal de alarmă în acest sens.

"Suntem acuzaţi pentru orice. Cred că celelalte echipe sunt foarte concentrate cu banderolele şi să ne acuze pe noi şi uită că au de câştigat meciurile lor. Pe mine mă bucură acest lucru, nu e nicio problemă. Dacă suntem pe locul 1 sigur că este un trend împotriva noastră, din partea celor care sunt pe locurile 2, 3 sau altele", a spus Mureşan, care n-a uitat nici de războiul declaraţiilor început de dinamovişti după meciul direct. "Aşa este în sport, cine e primul este invidiat. Sunt acuze nefondate, asta e important. Dinamo am văzut că au câştigat la Iaşi. S-au concentrat pe meciul cu noi şi au rămas setaţi pe meciul cu noi şi au uitat că au de câştigat la Iaşi. Noi n-am făcut aşa şi am câştigat", a declarat Mureşan, potrivit Prosport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel